Agenda

Wat is een Plafondshow?

Een plafondshow is een hele laagdrempelige manier om u te oriënteren op het gebied van plafonds als u wilt gaan verbouwen, uw woonsituatie wilt veranderen of gaan opknappen.

Het plafond is een belangrijk onderdeel van uw interieur en daarom laten we u tijdens een plafondshow kennis maken met alle zaken die met het plafond te maken hebben zoals verlichting, verschillende manieren van dimmen van uw verlichting, de montage van gordijnen, gordijnrails of gordijnkoven (gordijnkappen).

In onze showroom in Breda is het complete assortiment aanwezig, in de shop-in-shops het belangrijkste deel. En natuurlijk gaat het in eerste instantie om; “hoe ziet het er uit en wat is het?” 

Tijdens deze speciale show kunt u zich uitvoerig laten informeren over onze materialen en oplossingen.

De koffie staat klaar op één van onze vestigingen!

Plafondshow Giessen

Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10.00-16.00 uur.
U bent van harte welkom in onze Shop-in-Shop aan de Distributiestraat 59 te Giessen. De koffie staat voor u klaar.

Tevens kunt u hier terecht voor een keuken, badkamer of tegels, kijk op www.diepeveen.nl

Plafondshow Breda

Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10.00-16.00 uur en zondag 8 oktober van 11.00-15.00 uur.
U bent van harte welkom aan het Weidehek 125 4824 AT te Breda.

Plafondshow Sliedrecht

Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10.00-16.00 uur.
U bent van harte welkom in onze Shop-in-Shop aan de Leeghwaterstraat 25 te Sliedrecht. Tevens kunt u hier terecht voor een keuken of tegels, kijk op www.keukenhof-sliedrecht.nl

Braderieën

 

Zondag 24 september staat in het teken van Drunen Bruist. Drunen is afgesloten en de straten staan vol met kramen en attracties van 12.00 tot 17.00 uur. De foodtrucks blijven staan tot 19.00 uur!

Zaterdag 30 september is de laatste braderie van dit jaar en wordt gehouden in winkelcentrum “De Heksenwiel” aan de rand van de Haagse Beemden in Breda. van 10.00 tot 17.00 uur.

Ook bent u altijd van harte welkom in één van onze showrooms.