Kosten spanplafond

Kosten spanplafond

Bij Plameco Plafonds kunnen wij u alles vertellen over de kosten spanplafond. Wij hebben veel kennis en ervaring waardoor wij u altijd kunnen helpen. Plameco Plafonds is al jaren actief in Nederland maar levert ook plafonds in Europa. Wij garanderen al 30 jaar lang kwaliteit. Wij hebben diverse locaties en zijn daardoor goed bereikbaar. U vindt ons in Breda, Giessen, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Onze werkwijze is relatief eenvoudig en makkelijk. Wanneer u een spanplafond wil, komen wij graag op bezoek voor een gesprek. Ook kunt u met ons praten op een van onze locaties. In ons eerste gesprek nemen wij uw wensen door. Het is voor ons belangrijk dat uw plafond past bij uw interieur. Houdt u van klassiek? Bent u een liefhebber van modern of heeft u toch graag een tijdloze uitstraling? Bij Plameco Plafonds kan het allemaal. Wij werken uw plafond tot in het detail uit. Wij kijken naar de verlichting, afwerkingen, kleuren en bijvoorbeeld sierlijsten. Er is veel mogelijk Plameco Plafonds. 

Zowel de directeur als de 2 monteurs die het plafond hebben gelegd waren dienstbaar en vakkundig.de monteurs waren deskundig en als persoon zeer netjes in de omgang. Ze konden het prima vinden met elkaar en dat straalden zij ook uit.

KEUKEN OF BADKAMER PLAFOND

Een spanplafond nodig voor uw keuken of badkamer? Creëer uw gewenste sfeer in uw keuken of badkamer met een spanplafond op maat.

KANTOOR PLAFOND / ZAKELIJK

Een spanplafond laten plaatsen in uw bedrijfsruimte of kantoor? Creëer een luxe uitstraling door een strak plafond, of een plafond met opdruk in uw huisstijl!

WOONKAMER PLAFOND

Een nieuw plafond plaatsen in uw woonkamer? Uw spanplafond is geplaatst binnen 1 dag! Zonder hak- of breekwerk. Geschikt voor elke ruimte!

cftrans

Strak plafond in 1 dag!

Binnen 1 dag een compleet nieuw plafond? Het kan met Plameco Plafonds! Wij garanderen een blijvend strak spanplafond. Binnen 1 dag is uw complete plafond gerenoveerd!

Meer weten over de kosten spanplafond?

De kosten spanplafond hangt af van een aantal factoren. Wij zoeken samen naar een spanplafond dat past bij uw budget. De afmeting is natuurlijk belangrijk voor de indicatie van de prijs. Maar ook de afwerking, kleur, glansgraad, afwerklijsten en de bevestiging van de gordijnen is van groot belang. Wij zullen er alles aan doen om het proces zo soepel te laten verlopen. Bovendien streeft Plameco Plafonds naar een snelle service. Door onze materialen en werkwijze kunnen wij een plafond leveren binnen één dag! Wanneer wij het inleidende gesprek met u hebben zullen wij alle factoren met u doornemen en een eerlijke prijs indicatie geven. Een plafond van Plameco Plafonds is van hoge kwaliteit. Doordat wij efficiënt werken kunt u de grote meubels laten staan. Bovendien zijn al onze producten beschermt tegen algen, schimmel en bacteriën. De plafonds van Plameco Plafonds kunnen in diverse ruimtes worden geplaatst. Ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Wij beperken de overlast door ons slimme montageconcept. Wij kunnen vaak uw bestaande plafond laten zitten. Dit betekent dat er geen hak- en breekwerk aan te pas komt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Plameco Plafonds? Wilt u graag weten wat de kosten van een spanplafond zijn? Heeft u vragen? Plameco Plafonds geeft u graag advies en informatie. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook verwijzen wij u graag door naar onze website. Plameco Plafonds is er voor u!

Interesse in: