Kunststof plafond

Share This:

Kunststof plafond

Heeft u een nieuw kunststof plafond nodig? Is uw bestaande plafond aan vervanging toe? Dan kan Plameco Plafonds u helpen. Wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof plafonds. Wij hebben alles in huis om uw kunststof plafond snel te realiseren. Plameco Plafonds is een hardwerkend bedrijf die een uitdaging aan gaat. Wij gaan graag samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn en zorgen voor een perfect eindresultaat. Al onze medewerkers beschikken over voldoende kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om u van zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zoeken naar een passende oplossing voor uw plafond. Dit betekent dat wij rekening houden met uw wensen, inrichting en huis. Wij maken een kunststof plafond geheel op maat. Ons materiaal wordt door een beproefd procedé vervaardigd en onze werkwijze is simpel maar effectief. Wij komen graag bij u langs, maar u kan ook ons komen bezoeken. Wij zijn erg flexibel en luisteren naar de klant. Hierdoor kan Plameco Plafonds al 30 jaar lang kwaliteit garanderen!

De mogelijkheden met een kunststof plafond

Er is veel mogelijk met een kunststof plafond. Ten eerste is een kunststof plafond erg strak en volkomen vlak. Wij spannen uw plafond met klemprofielen. Doordat wij dit sterke materiaal goed spannen ontstaat er een mooi en luxe plafond. Ten tweede, Plameco Plafonds hoeft uw oude plafond niet te verwijderen. Doordat wij het nieuwe plafond over het oude plafond spannen hoeven wij niks af te breken. Dit is voordelig voor u en beperkt de overlast. Ten derde, het materiaal wat wij gebruiken is hoogwaardig kunststof. Dit kunststof is sterk, elastisch en licht. Dit maakt ons materiaal uiterst geschikt voor een nieuw plafond. Omdat het elastisch kunststof is, is het relatief makkelijk in gebruik. Wij leveren uw kunststof plafond al binnen één dag! Geen lange verbouwperiodes. Wij snappen dat het vervelend is als er veel overlast is. Daarom hebben wij een slim montageconcept waardoor de overlast tot een minimum wordt gehouden. Ons materiaal is van hoge kwaliteit en laag in onderhoud. Het is makkelijk schoon te maken en goed beschermd tegen algen, schimmelen en bacteriën. Daarnaast zal u geen plekken van vocht krijgen. De plafonds van Plameco Plafonds zijn geweerd tegen kou, droogte, warmte en vocht. Met een kunststof plafond van Plameco Plafonds heeft u jarenlang plezier!

Een kunststof plafond van Plameco Plafonds

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een kunststof plafond? Plameco Plafonds nodigt u graag uit voor een inleidend gesprek. Dit gesprek kan zowel bij u plaatsvinden of bij ons. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld verlichting? Op welke plekken moeten de bevestigingen komen van de gordijnen? Welke kleur moet het plafond worden? Wat voor afwerklijsten had u in gedachte? U kunt aan ons uw wensen kwijt. Wij horen graag uw budget en kunnen voor u een offerte opstellen. Zo weet u wat u kan verwachten van Plameco Plafonds. Op het gebied van verlichting heeft Plameco veel in huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dimbare verlichting. En als u echte luxe wilt kunnen wij regelen dat u de verlichting kan bedienen met een afstandsbediening. De mogelijkheden bij Plameco Plafonds zijn eindeloos! Wij bespreken alles tot in de detail door. Zo weten wij dat u in de toekomt tevreden bent over uw plafond. Na het gesprek kijken wij uw huis zorgvuldig na. Wij controleren waar bijvoorbeeld de verwarmingsbuizen lopen en schakelaars zitten. Wij willen een zo soepel mogelijk proces en proberen enige problemen met onze monteurs te voorkomen. Een goed begin is het halve werk! Vervolgens stellen wij een offerte voor u op en wanneer u akkoord heeft gegeven gaan wij aan de slag. Wij werken met een datum zodat u weet wanneer u ons kan verwachten. Nadat wij alle afmetingen hebben wordt uw plafond speciaal op maat gemaakt. Wij zorgen voor het juiste materiaal en kleur. Er wordt zoveel mogelijk gerealiseerd in de werkplaats. Hierdoor blijft de daadwerkelijk arbeid minimaal bij de montage thuis. Wij werken uw plafond altijd af en ruimen alles weer netjes op. Wij geven u graag nog tips en uitleg over bijvoorbeeld het gebruik van de verlichting. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen over het onderhoud? U kunt bij ons altijd terecht voor advies.

De kosten

Elk plafond bij Plameco Plafonds is uniek. Elk huis is anders en vraag voor andere afmetingen. Iedere klant heeft andere wensen waardoor elk plafond speciaal voor u gemaakt wordt. De kosten van een kunststof plafond is daarom lastig aan te geven. Natuurlijk is de afmeting een grote factor, maar de kleur en het materiaal bijvoorbeeld zijn ook onderwerpen die een grote rol spelen in het geven van de prijs. Plameco Plafonds houdt altijd rekening met uw budget. Wij kunnen u altijd een prijs indicatie geven op basis van de informatie die u aan ons geeft. De kosten worden op basis van de woonsituatie, type verlichting, glansgraad, afwerklijsten, kleur en bevestiging van de gordijnen gebaseerd. Hoeveel materiaal en wat uw wensen zijn tellen daarentegen ook mee. In ons inleidende gesprek kunnen wij uw huis bekijken en geven wij u graag een prijs indicatie. Plameco Plafonds maakt speciaal voor u een aantrekkelijke aanbieding. Wij bieden hoge kwaliteit aan tegen een scherpe prijs. Wilt u hier meer over weten? Op onze website kunt u meer informatie vinden over de prijs, de kosten en onze producten.

Over ons

Plameco Plafonds is een Nederlands bedrijf. Wij hebben diverse showrooms in heel Nederlands staan. Onze hoofdvestiging staat in Breda maar wij hebben ook diverse shop-in-shop locaties. Een shop-in-shop is een showroom van een keuken of badkamerzaak waarin wij meerdere Plameco Plafonds hebben geplaatst. Zo kunt u met eigen ogen kijken naar onze plafonds en inspiratie opdoen. Onze shop-in-shop showrooms zijn te vinden in Giessen, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. In onze shop-in-shop locaties kunt u niet terecht voor advies of informatie. Heeft u toch vragen? Neem dan contact met ons op. Plameco Plafonds is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen op onze website. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?