Kunststof plafond

Op zoek naar een kunststof plafond? ​Een nieuw plafond laten plaatsen kan een flinke klus zijn. Heeft u geen zin in een uitvoerige verbouwing? Kies dan voor een kunststof plafond van Plemeco Plafonds. Met een kunststof plafond van Plameco Plafonds is een grote verbouwing niet nodig. Een Plameco Plafond kan namelijk binnen één dag geplaatst worden. Een kunststof plafond wordt over uw oude plafond heen geplaatst, zodat uw oude plafond gewoon kan blijven zitten. Omdat uw oude plafond er niet uit gesloopt hoeft te worden heeft u ook geen last van de rommel die een verbouwing vaak met zich meebrengt. Een kunststof plafond van Plameco Plafonds is zo een slimme manier als u snel een nieuw, hoogwaardig plafond wilt laten plaatsen.

​Wat is er mogelijk met een kunststof plafond?

​Met een kunststof plafond van Plameco Plafonds heeft u een groot aantal mogelijkheden. Wij kunnen een plafond leveren in vrijwel iedere kleur en uitvoering. U kunt uw nieuwe plafond volledig naar uw wensen aan laten passen. Zo kunt u een kleur kiezen die naadloos aansluit bij uw interieur, of uw plafond personaliseren door het te laten bedrukken met een tekst of een foto. Plameco Plafonds zijn zo een eenvoudige manier om een ruimte op te knappen. Wilt u meer sfeer in uw woonkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een laag plafond met ingebouwde verlichting. Wilt u dat uw badkamer er weer fris uitziet? Laat dan een strak nieuw Plameco Plafond plaatsen. Vrijwel alles is mogelijk met een Plameco Plafond. Wij komen graag bij u langs om u te vertellen wat er allemaal mogelijk is. Een kennismakingsgesprek is altijd geheel gratis en kosteloos.

​Hoe wordt een kunststof plafond geplaatst?

​Een kunststof plafond van Plameco Plafonds kan binnen één dag worden geplaatst. Dit is mogelijk dankzij het unieke materiaal van een Plameco Plafond. Een Plameco Plafond wordt gemaakt van een hoogwaardige kunststof, dat volgens een beproefd procedé wordt gemaakt. Dit materiaal is elastisch waardoor het kan worden gespannen. Dit spannen gebeurt met speciale klemprofielen, waarmee uw nieuwe Plameco Plafond onder uw oude plafond wordt gespannen. U krijgt zo een plafond dat volkomen vlak en strak is. Het materiaal van het plafond zorgt er ook voor dat het uitstekend bestand is tegen vocht, schimmel en vuil. Ook kan een Plameco Plafond makkelijk gereinigd worden. U kunt zo nog vele jaren genieten van uw nieuwe plafond.

Wilt u weten hoe een Plameco Plafond kan worden toegepast in uw woning of pand? Graag komen we vrijblijvend bij u langs!