Kunststof plafond

Kunststof plafond laten plaatsen

Is uw plafond verouderd en bent u daarom op zoek naar een ​kunststof plafond? Dan is een plafond van Plameco het plafond dat u zoekt! De plafonds van Plameco worden gemaakt van sterk, elastisch hoogwaardig kunststof. Het kunststof wordt met klemprofielen over uw huidige plafond geplaatst. U hoeft uw huidige plafond niet te slopen en heeft dus nauwelijks tot geen rommel! Doordat wij het plafond over uw huidige plafond plaatsen, is het monteren in één werkdag gebeurd!​ Een kunststof plafond van Plameco Plafonds biedt dus alle voordelen die u zoekt!

Kunststof plafond plaatsen

Het ​kunststof plafond ​wordt over uw huidige plafond geplaatst. De huidige moderne smaak zorgt voor een holle klank in woonruimtes. Dit is niet prettig tijdens een verjaardag of een etentje met vrienden. Om de nagalm die ontstaat te voorkomen, wordt in de ruimte die tussen het bestaande plafond en het spanplafond zit, een geluidsabsorberend materiaal aangebracht. Hierdoor verdwijnt de nagalm en heeft u een goede akoestiek.
De montage van een spanplafond is een vak apart. Daarom komen onze ervaren montagemensen bij u het plafond installeren. Zij overleggen uiteraard met u over de plaats van de spots, hanglampen en schilderijkoorden. Zo weet u zeker dat alles op de juiste plaats komt en kunt u achteraf genieten van een mooi plafond.

Advies over kunststof plafond

Wilt u graag advies bij de keuze voor een kunststof plafond? Onze medewerkers staan voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien. U kunt langskomen in onze showroom in Breda. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan één van onze shop-in-shops. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor persoonlijk advies op maat bij u thuis. Wij bekijken dan de situatie ter plaatse en bespreken met u uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Zo heeft u meteen een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een ​kunststof plafond. U kunt ook op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U vult uw gegevens in en aan de hand daarvan stellen wij een offerte op.

Klanttevredenheid

​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en staan open voor feedback. Op dit moment zijn onze klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 8,6 op basis van 652 beoordelingen! Daar zijn wij erg blij mee en doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven en om onszelf te blijven verbeteren.

​Contact opnemen?

Heeft u vragen over de plafonds van Plameco of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.