Nieuw plafond

Share This:

Nieuw plafond

Heeft u een nieuw plafond nodig en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kan Plameco Plafonds u helpen. Wij hebben alles in huis voor een plafond van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van sterke en lichte materialen en zorgen ervoor dat u binnen één dag kan genieten van uw plafond. Een plafond van Plameco Plafonds is netjes afgewerkt en zorgt voor een luxe uitstraling. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u advies op maat geven. Tijdens ons eerste gesprek nemen wij graag uw wensen en behoeftes door. Wilt u graag verlichting? Dat kan! Plameco Plafonds kan dimbare verlichting in uw plafond plaatsen. Bovendien is het mogelijk bij ons om met een afstandsbediening uw verlichting te dimmen. Plameco Plafonds houdt van een uitdaging. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Wij nemen u mee in ons proces. U kunt bij ons altijd terecht voor eventuele vragen of advies. Onze montagemensen werken met expertise en precisie. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over.

Een nieuw plafond voor elke ruimte

Een nieuw plafond van Plameco Plafonds heeft een aantal voordelen. Deze voordelen zijn al zichtbaar bij de montage. U kunt uw plafond plaatsen in diverse ruimtes. Heeft u een bedrijf en wilt u een nieuw plafond met een zakelijke uitstraling? Wij realiseren het voor u. Plameco Plafonds kan een zakelijke plafond op maat maken. Dit kan bijvoorbeeld door een strakke vormgeving. Zoekt u naar een manier om een ruimte meer beleving te geven? Wat dacht u van een fotoplafond? Wij drukken uw gewenste afbeelding op de wand met UV-bestendige inkt. Zo blijft de foto lang mooi en heeft u er lang plezier van. Voor elk interieur heeft Plameco Plafonds een plafond. Door ons grote assortiment vindt u altijd een plafond dat bij uw smaak en inrichting past. Komt u er toch niet helemaal uit? Wij geven u graag advies!

Meer weten over een nieuw plafond?

Op onze website vindt u meer informatie over het plaatsen van een nieuw plafond. Op de website van Plameco Plafonds staan een aantal voorbeelden van plafonds die wij hebben gerealiseerd hebben. Daarnaast kunt u kennis maken met ons bedrijf. Plameco Plafonds is een Nederlands bedrijf maar is ook actief in Europa. Wij hebben een aantal locaties. U kunt ons vinden in Breda, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Giessen. Wij helpen u graag aan een nieuw plafond!