Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

Wilt u graag een nieuw plafond? En wilt u iets anders dan een standaard systeemplafond? Kies dan voor een spanplafond van Plameco Plafonds! Deze plafonds worden geplaatst in één werkdag! Wij plaatsen een nieuw plafond en beperken de overlast tot het minimum.

​Nieuw plafond binnen 1 dag!

​De keuze voor een nieuw plafond kan erg lastig zijn. Daarom nodigen wij u graag uit in één van onze shop-in-shops of in onze showroom in Breda. Hier kunt u de vele mogelijkheden van Plameco Plafonds bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien voor de plaatsing van uw nieuw plafond. De mogelijkheden bij Plameco Plafonds zijn groot. U krijgt niet alleen een plafond, maar u kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, afwerklijsten, plaats en type van de verlichting, bevestiging van de gordijnen en de mogelijkheden voor het bedienen van de verlichting. Wilt u een speciaal plafond in bijvoorbeeld de slaapkamer? U kunt ook kiezen voor een hemel met lichtjes of uw plafond laten bedrukken met een foto of tekst. Wat u ook wilt, bij Plameco Plafonds is alles mogelijk!

Nieuw plafond plaatsen

​Als u ervoor heeft gekozen om een spanplafond te laten plaatsen, komen wij graag bij u thuis langs om de situatie ter plekke te bekijken. Zo kunnen we ook rekening houden met verwarmingbuizen, schakelaars en eventuele struikelpunten. Het spanplafond wordt over uw oude plafond heen geplaatst. U heeft dus nauwelijks tot geen rommel. Daarnaast is het mogelijk om in één werkdag het nieuwe plafond te plaatsen! Het plafond is gemaakt van sterk, elastisch hoogwaardig kunststof. Met behulp van klemprofielen wordt het kunststof over uw huidige plafond gehangen. Het materiaal waarvan het plafond is gemaakt, biedt optimale afweer tegen zowel droogte als vocht, warmte en kou. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Hierdoor is een Plameco Plafond ook geschikt voor de keuken of badkamer. Uiteraard voldoen Plameco Plafonds aan alle vereiste normen en eisen.​

Kosten nieuw plafond

​Wanneer u een overweegt een nieuw plafond te laten plaatsen, spelen de kosten natuurlijk een rol. Het is moeilijk om een indicatie te geven van de kosten. De kosten voor een nieuw plafond zijn namelijk van verschillende factoren afhankelijk, zoals de situatie ter plekke, kleur, glansgraad, afwerklijsten, verlichting, bevestiging van gordijnen en afwerkranden bij de trap of ventilatie/airco. Dit is voor iedere klant verschillend en hangt af van uw persoonlijke wensen. Dat maakt het lastig om een bedrag voor een plafond te noemen. Wilt u toch een indicatie van de kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. U vult uw gegevens in en aan de hand daarvan stellen wij een offerte op. Wij komen ook graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een (vrijblijvende) offerte op. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.