Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

Is uw huidige plafond toe aan vervanging, omdat deze inmiddels te oud is? Bent u op zoek naar een goed en stevig nieuw plafond? Dan bent u bij Plameco Plafonds aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan plafonds. Of u nu op zoek bent naar een verlaagd plafond, een spanplafond of een kunststof plafond, het kan allemaal bij ons. Al onze plafonds zijn van topkwaliteit, zodat ze vele jaren mee zullen gaan en u er weinig onderhoud aan heeft. Doordat ze gemaakt zijn van een speciaal soort kunststof is het ook bestand tegen vocht. Als u interesse heeft in een nieuw plafond, helpen we u graag verder. Maak een afspraak en dan komen we graag bij u langs om de maten op te nemen en u meer informatie te geven over alle mogelijkheden. Als we de maten weten, kunnen we ook een prijsvoorstel doen, zodat u weet wat een nieuw plafond zal gaan kosten. Doordat we snel en efficient werken kunnen we de prijzen laag houden, zodat u nooit teveel betaalt bij Plameco Plafonds.

Uitgebreide keuze voor nieuw plafond

Als u op zoek bent naar een nieuw plafond dat bij uw interieur past, bent u bij Plameco Plafonds aan het juiste adres. Doordat we een heel groot aanbod hebben, zijn er plafonds beschikbaar in allerlei soorten en maten. Van witte effen plafonds tot plafond met een foto erop. Het is allemaal mogelijk bij ons. Op onze website vindt u een vele verschillende plafonds ter inspiratie. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. We voorzien u graag van advies. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u tips geven over een passend nieuw plafond voor uw woning. Zo is een tijdloos plafond erg aan te raden bij een modern ingericht huis. Daarentegen is het juist passend om bij een klassiek interieur een spanplafond met ornamenten te kiezen.

Interesse in een nieuw plafond

Als u interesse heeft in een nieuw plafond, helpen onze medewerkers u graag verder. Op afspraak kunnen we bij u langskomen om de afmetingen van het plafond op te meten en u van meer informatie te voorzien over alle soorten plafonds. We hebben een ruime keuze op het gebied van plafonds, zodat u altijd een passend nieuw plafond zult vinden voor uw huis. Mocht u advies willen over de mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.