Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

​Wilt u een nieuw plafond laten plaatsen? Maar heeft u geen zin in een verbouwing die lang duurt? Dan biedt Plameco Plafonds uitkomst. Als u een Plameco Plafond laat plaatsen hoeft u niet bang te zijn voor de rommel die een verbouwing met zich meebrengt. Een nieuw plafond van Plameco Plafonds wordt namelijk binnen één dag geplaatst! Zo heeft u minimale overlast en maximaal resultaat.

​Een nieuw plafond van Plameco Plafonds

U vraagt zich af hoe wij binnen 1 dag een hoogwaardig nieuw plafond kunnen plaatsen? We leggen het u graag uit. Een Plameco Plafond is gemaakt van een hoogwaardige kunststof dat volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Het kunststof is elastisch, waardoor het kan worden gespannen tot een strak en volkomen vlak plafond. Door middel van speciale klemprofielen wordt uw nieuwe Plameco Plafond onder uw huidige, oude plafond geplaatst. Zo kunnen wij uw nieuw plafond niet alleen binnen een dag geplaatst worden, het zorgt er ook voor dat uw oude plafond gewoon kan blijven zitten. Het hoeft er niet uit gesloopt te worden, waardoor u ook geen rommel in huis krijgt. Tijdens het plaatsen van uw nieuwe Plameco Plafond kunnen grote meubels dan ook zonder problemen in de ruimte blijven staan.

​De voordelen van een nieuw plafond van Plameco Plafonds!

De plafonds van Plameco Plafonds zijn zeer licht van gewicht en zijn uitstekend bestand tegen schimmel, vocht en vuil. De plafonds zijn eenvoudig te reinigen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. We vertellen u tijdens een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek graag wat er allemaal mogelijk is met een Plameco Plafond. Zo kan een plafond bijvoorbeeld ook worden bedrukt met een tekst of een afbeelding en kan er naar wens verlichting in het plafond worden gebouwd.

​Een Plameco Plafond is geschikt voor iedere ruimte, zowel binnenshuis als buitenshuis. Wilt u graag een plafond laten plaatsen in uw badkamer? Of wilt u uw plafond laten verlagen in uw woonkamer zodat u eenvoudig meer sfeer kunt creëren? Alles is mogelijk met de plafonds van Plameco Plafonds. Onze klanten zijn zeer tevreden over Plameco Plafonds en waarderen ons gemiddeld met een 8,6. Wilt u ook graag een betaalbaar, hoogwaardig plafond dat binnen één dag geplaatst kan worden? Maak dan snel een afspraak voor vrijblijvend advies op maat. Bent u benieuwd naar onze plafonds? Plameco Plafonds organiseert met regelmaat plafondshows, waar we de mogelijkheden van onze plafonds demonstreren. Daarnaast kunt u onze plafonds bekijken in één van onze showrooms. Maak snel een afspraak en geniet binnenkort van een prachtig nieuw plafond!