Prijs spanplafond

Prijs spanplafond

Op zoek naar een prijs spanplafond? ​Wilt u graag een nieuw plafond? En bent u geïnteresseerd in een spanplafond? Dan wilt u vast graag de prijs spanplafond weten. Plameco Plafonds heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van spanplafonds. Alleen het bepalen van de prijs gaat niet zo eenvoudig.​

​Een spanplafond van Plameco

​Plameco heeft ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen van spanplafonds bij consumenten. Wij kunnen het nieuwe plafond binnen één werkdag plaatsen. Dit komt omdat het spanplafond over uw oude plafond wordt gespannen. Uw oude plafond kan dus gewoon blijven hangen. Dat scheelt weer een hele hoop rommel! Voor het spanplafond wordt gebruik gemaakt van sterke, elastische, hoogwaardige kunststof. Het materiaal biedt optimale afweer tegen droogte, vocht, warmte en kou. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt.​

Prijs spanplafond

Als u overweegt voor een spanplafond te kiezen, wilt u natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en zo de prijs spanplafond te kunnen berekenen. Dit gesprek doen we bij voorkeur bij u thuis, zodat wij een beeld hebben van de ruimte(n) waar het spanplafond moet komen. De prijs wordt bepaald door veel factoren en daardoor is het lastig te zeggen hoeveel een spanplafond gaat kosten. Factoren die meewegen zijn onder andere kleur, glansgraad, afwerklijsten, verlichting, bevestiging van gordijnen en afwerkranden bij de trap of ventilatie/airco. Ook de situatie bij u thuis is bepalend. Hoeveel ruimte en hoogte is er, woont u in een gemakkelijk bereikbaar huis of 15 hoog? Deze factoren zullen allemaal meewegen in het bepalen van de prijs. Aan de hand van deze factoren en de hoeveelheid werk die wij verwachten, kunnen wij een prijsopgave maken. Uiteraard nemen wij materialen mee, zodat u ter plaatse de juiste materialen kunt uitzoeken.

Plafondshow

​Wilt u eerst een voorbeeld zien van hoe een spanplafond eruit komt te zien? In onze showroom in Breda is het complete assortiment aanwezig. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van advies te voorzien. Naast onze showroom hebben wij ook een aantal plafondshows. Tijdens deze shows demonstreren wij de mogelijkheden van een spanplafond. Ook tijdens de plafondshow kunt u zich uitvoerig laten informeren over de mogelijkheden van een spanplafond.

Vragen over prijs spanplafond?

​Heeft u vragen over de prijs spanplafond of over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een van onze vestigingen. Wij zien ontmoeten u graag.