Span plafond

Span plafond nodig?

Een span plafond van Plameco Plafonds is volkomen vlak en strak. Met behulp van goede materialen en gereedschappen kunnen wij binnen één dag uw gewenste span plafond realiseren! Een span plafond van Plameco Plafonds wordt gemaakt van een hoogwaardig kunststof. Dit materiaal is sterk, elastisch en licht. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en kunnen op deze manier snel en efficiënt te werk gaan. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Plameco Plafonds heeft alles in huis om uw span plafond te realiseren. Er is veel mogelijk bij Plameco Plafonds. Wilt u bijvoorbeeld een herinnering op uw plafond plaatsen of uw ruimte een extra beleving geven? Dat kan met bijvoorbeeld een foto plafond. Een foto plafond is een plafond waar een afbeelding met UV-bestendige inkt is bedrukt. Door deze inkt kan een foto plafond prima in de badkamer. Alle plafonds van Plameco Plafonds zijn goed beschermd tegen schimmels, bacteriën en algen. U zal geen vocht plekken krijgen want onze span plafonds kunnen in elke ruimte geplaatst worden. Ze zijn optimaal geweerd tegen vocht, kou, warmte en zelfs droogte. Plameco ontwerpt, fabriceert en assembleert alle producten als plafondmaterialen, sierlijsten en verlichting in eigen huis. Wilt u hier meer over weten? Plameco Plafonds geeft u graag meer informatie over de voordelen van elk plafond.

De mogelijkheden met een span plafond

Wij kunnen een plafond op maat realiseren. Wij kunnen u advies geven over welk plafond het beste bij uw inrichting. Heeft u een moderne inrichting en houdt u bijvoorbeeld van minimalisme? Wij hebben aluminium afwerklijsten en LED verlichting in ons assortiment die goed passen bij een modern interieur. Heeft uw inrichting een klassieke uitstraling? Wij kunnen uw plafond afwerken met sierlijsten op kleur en stijlvolle gordijnkoven. Licht is natuurlijk ook van groot belang in een ruimte. Het is praktisch, maar ook erg sfeervol. Bij Plameco Plafonds is het mogelijk om verschillende type verlichting te kiezen. U heeft bij Plameco Plafonds recht op advies. Wij hebben deskundigen die veel kennis hebben over wat er mogelijk is met verlichting. Wilt u hanglampen, spots of dimbare verlichting? Het kan allemaal! Daarnaast kan het zijn dat u last heeft van een bepaalde nagalm in het huis, dit kan soms vervelende situaties opleveren. Plameco Plafonds kan dit aanpakken door in de ruimte tussen het bestaande plafond en het span plafond een geluidsabsorberend materiaal aan te brengen. Zo heeft u geen last meer van het geluid en ervaart u een heerlijke stilte. Een ruimte is pas echt af als de details ook zijn afgewerkt. Met bepaalde details, zoals sierlijsten of randloze afwerking, geeft u uw ruimte een andere sfeer. Plameco Plafonds kan u op elk gebied helpen.

Onze werkwijze

Door onze snelle werkwijze kunnen wij u span plafond binnen één dag leveren. Wij zorgen ervoor dat wij alle materialen klaar hebben en dat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Daarnaast maken wij na afloop de ruimte helemaal weer schoon zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of slaapkamer. Wanneer u van plan bent om een span plafond te plaatsen maken wij graag een afspraak met u voor een gesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op het kantoor, maar kan ook prima bij u thuis. Wij zijn erg flexibel en komen graag wanneer u het uitkomt. In dit gesprek nemen wij alle mogelijkheden met u door. Daarnaast bespreken wij uw wensen en behoeftes. Het is voor ons belangrijk dat wij weten wat u wilt. Zo komen wij samen met u tot het perfecte eindresultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Wij vragen bijvoorbeeld wat voor type verlichting u wilt, welke afwerklijsten u graag zou hebben en waar de gordijnen moeten worden bevestigd. Op deze manier kunnen wij een duidelijk beeld krijgen van wat het gaat kosten. Ook bekijken wij uw woon situatie en meten wij alles nauwkeurig op. Vervolgens bieden wij een offerte aan. Met het maken van de offerte wordt altijd rekening gehouden met uw budget. Als u akkoord bent gegaan, plannen wij samen met u een dag wanneer wij het plafond kunnen gaan monteren.

Een span plafond van Plameco Plafonds is laag in onderhoud en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien hoeft u niet veel meubels te verplaatsen die in de ruimte staan. Vaak kunnen de wat grotere meubels blijven staan. Een span plafond wordt bevestigd onder het bestaande plafond, dit betekent dat er geen hak- en afbreek werk aan te pas komt. Dit beperkt de overlast. Ons span plafond wordt gespannen met klemprofielen. Doordat een span plafond wordt gespannen oogt het erg strak en luxe. Het geeft uw ruimte een elegante uitstraling. Nadat alle klemprofielen zitten wordt de constructie voor de verlichting geplaatst. Vervolgens wordt het span plafond uitvoerig gecontroleerd. Onze monteurs en medewerkers werken elke dag met veel expertise aan onze plafonds. Wij zorgen ervoor dat uw verlichting het doet en werkt wanneer wij klaar zijn met uw plafond. Na afloop krijgt u van ons advies en tips over het onderhoud van het plafond. Daarnaast geven wij, indien nodig, ook uitleg over het gebruik van de verlichting. Wij garanderen al 30 jaar lang kwaliteit!

Over Plameco Plafonds

Het verkopen en leveren van span plafonds van Plameco Plafonds is begonnen in 1996. Sindsdien is ons Nederlandse bedrijf sterk ontwikkelt. Wij zijn actief in Europa en hebben diverse shop-in-shop locaties in Nederland. Onze shop-in-shop locaties zijn badkamer- en keukenzaken waarin wij onze plafonds hebben geplaatst. U kunt op deze locaties niet terecht voor advies of informatie, dan raden wij u aan om ons te bezoeken op het hoofdkantoor. Onze hoofdvestiging kunt u vinden in Breda. Hier kunt u terecht voor advies, vragen en informatie. Ook op onze website kunt u terecht voor voorbeelden van projecten die wij hebben gerealiseerd. Zo kunt u inspiratie op doen en voorbeelden zien. Bovendien kunt u ook contact met ons opnemen en gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wij zien u graag bij Plameco Plafonds?