Span plafond

Span plafond nodig?

​Wilt u graag een ​span plafond van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Plameco Plafonds aan het juiste adres. De plafonds van Plameco worden gemaakt van sterk, elastisch, hoogwaardig kunststof, waar u jarenlang plezier van hebt en het onderhoud tot een minimum beperkt blijft.

Span plafond van Plameco Plafonds

Als u kiest voor een span plafond, kiest u voor kwaliteit en luxe. Een span plafond bestaat uit een geheel en geeft uw woonkamer, keuken of badkamer een luxe uitstraling. Het plafond is volkomen vlak en blijvend strak, doordat het doek met behulp van klemprofielen wordt gespannen. Voor het plaatsen van een span plafond is het niet nodig om het bestaande plafond te slopen. Het span plafond wordt namelijk over het bestaande plafond geplaatst. Dat scheelt u weer veel tijd en rommel! Doordat het plafond over het bestaande plafond wordt geplaatst, is het mogelijk om uw nieuwe plafond in één werkdag te plaatsen!

Vele mogelijkheden voor uw span plafond

​De mogelijkheden voor een span plafond bij Plameco Plafonds zijn groot. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit verschillende kleuren, maar u kunt ook kiezen voor een plafond bedrukt met een foto of tekst. Wilt u op uw slaapkamer een hemel met lichtjes? Ook dat is mogelijk. Daarnaast heeft u keus in glansgraad. U kunt kiezen voor een hoogglans, maar ook voor een mat plafond. Tevens kunt u kiezen voor verschillende sierlijsten en is het mogelijk verlichting in het plafond aan te brengen. Verlichting is belangrijk uit praktisch oogpunt, maar ook voor de sfeer. Onze deskundigen geven u graag advies op het gebied van verlichting. Een juist advies met de juiste hoeveelheid (dimbare) verlichting is wat u nodig heeft. Wilt u niet opstaan om het licht aan te doen of te dimmen? Dat is geen enkel probleem! U kunt bij ons kiezen voor een op afstand bedienbare dimmer.
Wilt u graag schilderijen aan de muur hangen, maar liever geen gaten de muur boren? Dan kunt u aan het plafond een ophangsysteem laten aanbrengen. Zo kunt u uw schilderijen ophangen en eenvoudig verschuiven, zonder dat u gaten in de muur hoeft te boren.
​De akoestiek in de ruimte waar het plafond wordt geplaatst, is ontzettend belangrijk. Het moderne design van het plafond kan zorgen voor een holle klank in de ruimte. Om dit te voorkomen plaatst Plameco Plafonds een geluidsabsorberend materiaal tussen het bestaande plafond en het span plafond. Hierdoor wordt de nagalm opgelost en kunt u fatsoenlijk praten wanneer u visite heeft.
​Heeft u naast de vele mogelijkheden van Plameco Plafonds toch nog specifieke wensen? Laat het ons weten! Onze deskundigen denken graag met u mee en voorzien u van advies.

​Kosten span plafond

Wij begrijpen heel goed dat u wilt weten wat de kosten voor een span plafond zijn, zodat u kunt bekijken of het financieel haalbaar is. Helaas is het moeilijk om hier antwoord op te geven. De kosten van een span plafond zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren die voor iedere klant anders zijn. Een eerste belangrijke factor is de situatie ter plekke. Woont u in een eenvoudig te bereiken woning of woont u in een flat op 15 hoog? Daarnaast zijn uw persoonlijke wensen belangrijk. Hierbij moet u denken aan kleur, glansgraad, afwerklijsten, verlichting, bevestiging van gordijnen en afwerkranden bij de trap of ventilatie/airco. Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken, de hoeveelheid werk te beoordelen en uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij nemen een aantal koffers mee, zodat u de juiste materialen kunt uitkiezen. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsopgave maken. Het is uiteraard mogelijk om naar aanleiding van de prijsopgave aanpassingen aan te brengen. Als u definitief akkoord bent met de offerte, zullen we samen met u een datum plannen waarop het plafond wordt geplaatst.

​Plafondshow: bewonder uw droom plafond!

​Wilt u zich eerst oriënteren, voordat u een prijsopgave laat doen? Dat begrijpen wij heel goed. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze plafondshows.​ Een plafondshow is een laagdrempelige manier om u te oriënteren op het gebied van plafonds als u wilt gaan verbouwen, uw woonsituatie wilt veranderen of gaan opknappen.
Tijdens de plafondshow laten we u kennismaken met alle zaken die met het plafond te maken hebben, zoals verlichting, verschillende manieren van dimmen van uw verlichting, de montage van gordijnen, gordijnrails of gordijnkoven. In onze showroom in Breda is het complete assortiment aanwezig, in de shop-in-shops het belangrijkste deel. Tijdens deze speciale shows kunt u zich uitvoering laten informeren over onze materialen en oplossingen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.
​Op onze website vindt u een overzicht met de data en tijdstippen van de plafondshows. Kunt u op een bepaalde datum niet? Dan kunt u op een andere datum een van onze andere vestigingen bezoeken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om buiten de plafondshows om een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen.

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de span plafonds van Plameco of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
U bent ook van harte welkom in onze showroom in Breda of in één van onze shop-in-shops. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u de adressen en openingstijden van onze vestigingen.