Spanplafond

Spanplafond laten plaatsen?

Wilt u graag een ​spanplafond​? Bent u daarom op zoek naar een leverancier van spanplafonds? Dan moet u bij Plameco Plafonds zijn. Plameco Plafonds is gespecialiseerd in spanplafonds. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig spanplafond op maat en plaatsen het in één werkdag!

Spanplafond van Plameco Plafonds

Een spanplafond is een plafond dat in iedere inrichting past. Het plafond wordt uit één geheel gemaakt en heeft daarom een strakke uitstraling. Door het toevoegen van bijvoorbeeld afwerklijsten kan een plafond ook in klassieke stijl worden geleverd. Het plafond wordt gemaakt van sterke, elastische, hoogwaardige kunststof. Het kunststof wordt met behulp van klemprofielen gespannen. Voor het plaatsen van een ​spanplafond​ is het niet nodig om uw bestaande plafond te verwijderen. Het ​spanplafond​ wordt namelijk over uw bestaande plafond geplaatst. Hierdoor heeft u dus nauwelijks tot geen rommel! Ook bespaart u veel tijd doordat u het plafond niet hoeft te verwijderen.
​Een spanplafond is in principe geschikt voor iedere ruimte, zoals de woonkamer en keuken, maar ook de badkamer. Spanplafonds worden niet alleen in woningen geplaatst, maar ook in kantoorpanden. Bent u het systeemplafond in uw kantoorpand helemaal zat en is het nodig aan vervanging toe? Kies dan voor een ​spanplafond​ van Plameco Plafonds.

Een spanplafond kiezen

​Het kiezen van een spanplafond is een hele klus. Bij Plameco Plafonds heeft u namelijk veel keuzemogelijkheden. ​U kunt een bezoek brengen aan één van onze vestigingen. Een inleidend gesprek bij u thuis is ook mogelijk. Tijdens dit gesprek nemen we de mogelijkheden door en bekijken we uw wensen. U zult keuzes moeten maken met betrekking tot de kleurstelling, afwerklijsten, plaats en type van de verlichting, bevestiging van de gordijnen en de mogelijkheden van het bedienen van uw verlichting. Het is zelfs mogelijk om de verlichting draadloos of automatisch via uw telefoon of tablet te bedienen. Tevens meten we alles nauwkeurig in en kijken we waar verwarmingsbuizen lopen, waar uw schakelaars of de eventuele struikelpunten zitten. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Hierbij kunt u ook de tekeningen ontvangen. Het is uiteraard mogelijk om, na het opstellen van de offerte, aanpassingen door te voeren. Indien u akkoord bent met de offerte stellen wij met u een montagedatum vast.

Montage van het spanplafond

Onze monteurs komen op de vastgestelde datum uw plafond monteren. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een spanplafond en zullen dit dan ook met veel zorgvuldigheid doen. Het plafondmateriaal wordt speciaal voor u op kleur en maat gemaakt. Deze rollen worden samen met de door u uitgekozen verlichting in onze werkplaats voorbereid voor montage, zodat de arbeid ter plaatse minimaal is. Het plafond wordt opgespannen in de klemprofielen. Het overtollige materiaal wordt eraf gesneden. Dit materiaal gaat terug naar de fabriek voor recycling. Dit geldt voor alle restmaterialen. Als de afwerklijsten, de spots en uw eigen verlichting zijn opgehangen, geven onze monteurs u nog wat onderhoudstips en uitleg overleg over de verlichting. Het onderhoud aan het plafond is echter minimaal.

Kosten spanplafond

Waarschijnlijk bent u wel benieuwd naar de kosten van een ​spanplafond​. De kosten spelen namelijk een belangrijke rol om wel of niet voor een spanplafond te kiezen. Het is echter lastig om een vast bedrag aan kosten te noemen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren die per klant verschillend zijn. Zo is het allereerst afhankelijk van uw woning of kantoorpand. Hoeveel ruimte is en hoeveel hoogte is er? Woont u in een gemakkelijk bereikbaar huis of 15 hoog? Dit heeft allemaal invloed op de prijs. Daarnaast spelen uw persoonlijke wensen een rol in de kosten van het spanplafond. Hierbij moet u denken aan kleur, glansgraad, afwerklijsten. verlichting, bevestiging van gordijnen en afwerkranden bij de trap of ventilatie/airco. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een foto of tekst op het plafond te laten drukken. Om u toch een indicatie van de kosten te geven, komen wij graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en de hoeveelheid werk te beoordelen. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u een prijsopgave maken. Het is ook mogelijk om via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. U vult uw gegevens in en aan de hand van uw gegevens stellen wij een offerte op. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te stellen en met onze klanten mee te denken. Wij vragen onze klanten na het plaatsen van het plafond een beoordeling over ons in te vullen. Op dit moment zijn onze klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 8,6. Daar zijn wij erg blij mee! We doen er dan ook alles aan om de klanten de service te leveren die zij verdienen. Heeft u feedback of een suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. U kunt dit doen door een beoordeling in te vullen of door contact met ons opnemen. Wij staan open voor feedback en doen er alles aan om onszelf te verbeteren.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de plafonds van Plameco of heeft u een suggestie ter verbetering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Tevens kunt u een bezoek brengen aan één van onze vestigingen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen.