Spanplafond

Een spanplafond laten plaatsen

Op zoek naar een spanplafond? ​Een plafond heeft veel invloed op de uitstraling van een ruimte. Is een plafond te hoog, dan kan dat ongezellig en kil ogen. Is een plafond verouderd dan ziet een ruimte er direct ook slecht onderhouden uit. Een nieuw spanplafond laten plaatsen kan dan veel verschil maken. Maar een nieuw plafond laten plaatsen kan een flinke klus zijn. Het oude plafond moet dan vaak worden verwijderd voor er een nieuw plafond geplaatst kan worden, met veel stof en rommel tot gevolg.

​Heeft u geen zin in een ingrijpende verbouwing? Wilt u graag een nieuw plafond laten plaatsen, maar dan zonder het stof en de rommel die een grote verbouwing met zich meebrengt? Dan bieden we u bij Plameco Plafonds de oplossing. Met een spanplafond van Plameco Plafonds hoeft u niet bang te zijn voor uitvoerige werkzaamheden aan uw woning. Bij Plameco Plafonds zijn we in staat om uw nieuwe plafond binnen één dag te plaatsen! Hoe het mogelijk is dat wij uw nieuwe plafond zo snel kunnen plaatsen? We leggen u het concept van Plameco Plafonds graag uit.

​Een spanplafond van Plameco Plafonds

​Bij Plameco Plafonds werken we volgens een geperfectioneerd montageconcept, waardoor we zeer snel uw nieuwe plafond in een ruimte kunnen plaatsen. Dat het mogelijk is om een nieuw plafond binnen één dag te plaatsen is te danken aan de eigenschappen van een Plameco Plafond. Een spanplafond van Plameco Plafonds is gemaakt van een speciaal materiaal, een elastische kunststof. Doordat dit hoogwaardige materiaal elastisch is, kan het worden gespannen tot een volkomen vlak plafond met een blijvend strak resultaat. Voor het spannen van uw nieuwe plafond maken we gebruik van speciale klemprofielen. We plaatsen hiermee uw nieuwe spanplafond onder uw oude plafond. Dit is een belangrijk voordeel van Plameco Plafonds. Uw oude plafond kan hierdoor namelijk gewoon blijven zitten. Het is dus niet nodig om uw oude plafond te laten verwijderen. Dit scheelt niet alleen tijd, het zorgt er ook voor dat er geen rommel en stof in uw woning komt. Dit betekent dan ook dat u grote meubels zonder problemen in de ruimte kunt laten staan op het moment dat uw nieuwe spanplafond van Plameco Plafonds geplaatst wordt. Zo heeft u straks een prachtig nieuw plafond zonder dat u lang last heeft gehad van een grote verbouwing in uw woning. U heeft met een spanplafond van Plameco Plafonds minimale overlast en maximaal resultaat!

De eigenschappen van een spanplafond

Een spanplafond van Plameco Plafonds is gemaakt van een hoogwaardige kunststof. Dit zorgt er voor dat uw nieuwe spanplafond van Plameco Plafonds uitstekend bestand is tegen vocht. Ook is het plafond schimmel-, algen- en bacteriewerend. Het plafond is bovendien eenvoudig schoon te houden. Zo kunt u nog jaren genieten van uw nieuwe spanplafond van Plameco Plafonds. Het materiaal van het plafond is sterk en duurzaam. Ook is het verkrijgbaar is een groot aantal kleuren, soorten en maten.

​Een spanplafond op maat

​Een spanplafond van Plameco Plafonds is niet zomaar een plafond. Het biedt u volop mogelijkheden om een ruimte te creëren die helemaal naar uw wens is. Een spanplafond van Plameco Plafonds is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Welke kleur plafond kiest u? Naast een groot aantal kleuren bieden we u bij Plameco Plafonds ook de mogelijkheid om uw nieuwe plafond te laten bedrukken met een tekst of een foto of afbeelding. Laat uw plafond bijvoorbeeld bedrukken met een foto van palmbomen en waan u op een tropische bestemming! Of laat een tekst op uw plafond drukken voor een moderne en bijzondere uitstraling van uw ruimte. U kunt een Plameco Plafond heel goed inzetten om een ruimte bijzonder te maken. Een spanplafond van Plameco Plafonds kan in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst. Zo kunnen we bijvoorbeeld vochtige ruimtes zoals badkamers en toiletten voorzien van een nieuw, vochtbestendig en schimmelwerend plafond maar ook plafonds plaatsen in ruimtes met een afwijkende vorm. Wij gaan graag elke uitdaging aan!

Verlichting inbouwen in uw spanplafond

​Niet alleen op het gebied van kleuren en afdrukken heeft u volop keuze bij Plameco Plafonds. Ook wanneer het gaat om het inbouwen van verlichting in uw nieuwe spanplafond bieden we u volop mogelijkheden. Wilt u meer sfeer toevoegen aan een ruimte? Of wilt u graag een strakke ruimte met een moderne uitstraling creëren? Ingebouwde verlichting in een plafond geeft een ruimte direct een luxe uitstraling. U kunt bij Plameco Plafonds uw nieuwe plafond volledig afstemmen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld meer sfeer creëren in uw woonkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een verlaagd plafond met sfeervolle ingebouwde verlichting. Bij Plameco Plafonds geven we u graag deskundig advies op het gebied van verlichting. Want hoeveel licht heeft u eigenlijk nodig? Bij Plameco Plafonds helpen we u graag met het perfecte lichtplan voor uw ruimte. Plameco Plafonds is een innovatief bedrijf dat zich steeds blijft ontwikkelen. Ook op het gebied van verlichting beschikken we over de nieuwste snufjes. Zo kunt u bijvoorbeeld de ingebouwde verlichting in uw spanplafond bedienen vanaf de bank.

​Maak een afspraak!

Er is bij Plameco Plafonds veel mogelijk. We helpen u daarom graag bij het maken van een keuze uit de vele opties. Wilt u een nieuw spanplafond laten plaatsen? En wilt u graag meer weten over Plameco Plafonds? We komen graag bij u langs om u advies op maat te geven, zodat u precies weet wat er allemaal mogelijk is voor uw ruimte. Een kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Het is ook mogelijk om één van onze showrooms te bezoeken. U vindt onze showrooms door het hele land, waardoor er altijd wel een showroom van Plameco Plafonds bij u in de buurt zit! Ook in onze showrooms kunt u terecht voor advies. Zo helpen we u bij Plameco Plafonds om een plafond te kiezen dat snel geplaatst wordt en dat volledig aansluit op uw wensen. Onze klanten zijn zeer over Plameco Plafonds te spreken en beoordelen ons gemiddeld met een 8,6. Wat kunnen wij voor u betekenen? We ontmoeten u graag in één van onze showrooms of komen graag bij u langs.