Spanplafond

Share This:

Spanplafond plaatsen?

Een spanplafond van Plameco Plafonds staat voor kwaliteit. Het materiaal dat wij gebruiken gaat lang mee en is sterk. Onze spanplafonds worden gemaakt van een hoogwaardig kunststof. Dit kunststof is oerdegelijk en licht. Doordat dit materiaal makkelijk in gebruik is kunnen wij uw spanplafond al binnen één dag realiseren. Wij spannen het materiaal met behulp van klemprofielen onder uw huidige plafond. Het materiaal is elastisch waardoor dit makkelijk gaat. Dit betekent dat Plameco Plafonds uw plafond niet verwijderd. U hoeft dus niet bang te zijn voor hak- en afbreek werk, want dat hoeft niet. Onze materialen worden vervaardigd door een beproefd procedé. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen. Het materiaal van uw spanplafond is goed beschermd tegen kou, warmte, droogte en vocht. Hierdoor kunnen de spanplafonds van Plameco Plafonds in elke ruimte worden geplaatst, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Bovendien is het onderhoud erg laag en is het plafond makkelijk met schoonmaken. Een spanplafond van Plameco Plafonds is volkomen vlak en erg strak. Wij zorgen ervoor dat uw spanplafond past bij uw interieur. Wilt u graag advies of meer weten over de spanplafonds van Plameco Plafonds? Wij vertellen u er graag meer over!

Een spanplafond voor iedereen

Een spanplafond komt in veel soorten en maten. Elk plafond bij Plameco Plafonds is uniek, want elk huis heeft andere afmetingen. Bovendien weet Plameco Plafonds dat elke klant anders is. Wilt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond in een kleine ruimte? Plameco Plafonds gaat graag de uitdaging aan! Doordat wij weten dat de wensen van de klanten kunnen verschillen hebben wij een groot assortiment. Hierdoor vindt u altijd een spanplafond die bij uw smaak en interieur past. Houdt u bijvoorbeeld van modern? Onder moderne inrichtingen verstaan wij het in grote lijnen inrichten. Wij kunnen u helpen aan een spanplafond dat is voorzien van aluminium afwerklijsten en LED verlichting. Bovendien kunnen wij uw ruimte afmaken met ons geïntegreerd schilderijophangsysteem. Bent u een liefhebber van klassiek? Plameco Plafonds heeft alles in huis om uw plafond een klassiek tintje te geven. Grote ornamenten, dikke sierlijsten op kleur, stijlvolle gordijnkoven met indirecte verlichting en nog veel meer! Wilt u een extra beleving toe voegen aan uw ruimte? Ga dan voor een foto plafond. Wij bedrukken uw gewenste afbeelding op de plafond met hoogwaardige UV-bestendige inkt. Zo kunt u uw foto plafond ook prima in de badkamer plaatsen. De afbeelding blijft mooi en vervaagd niet. Bij Plameco Plafonds kunt u lang genieten van uw plafond!

Onze werkwijze

Wanneer u een spanplafond van Plameco Plafonds wil nodigen wij u graag uit voor een gesprek. In dit gesprek leert u ons kennen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden van een spanplafond en horen uw wensen aan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen en behoeftes worden meegenomen. Zo weten wij zeker dat u in de toekomst tevreden bent over uw spanplafond. Plameco Plafonds streeft naar het perfecte eindresultaat. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Wij werken flexibel en dat begint eigenlijk al met het maken van een afspraak. Flexibiliteit is belangrijk tegenwoordig en wij spelen hier graag op in. Dit doen wij door aanwezig te zijn in de showroom wanneer het u uitkomt. Ook komen wij graag bij u aan huis voor een vrijblijvende prijsopgave wanneer het u schikt. U staat centraal bij ons. Wij zijn een liefhebber van persoonlijk contact. Wij bespreken alles tot in detail met u door. Wij nemen de kleur door, het type verlichting, bevestiging van de gordijnen en hoe u de afwerkingen wil. Er komt veel bij kijken en wij snappen dat u soms niet goed weet wat u moet kiezen. Plameco Plafonds heeft veel ervaring en kennis. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om u te helpen met kiezen. Wanneer alles rond is stellen wij voor u een offerte op. Uw prijs hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld het type verlichting, de hoeveelheid materiaal en de afwerklijsten. Plameco Plafonds probeert altijd een passende oplossing te zoeken voor uw budget. Bent u akkoord met de aanbieding? Dan gaan wij direct aan de slag en spreken we samen met u een montagedatum af.

Spanplafond monteren

Het plafondmateriaal wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De uitgekozen verlichting en de kleur worden allemaal in de werkplaats verwerkt. Dit doen wij om de arbeid bij u thuis te verminderen en snel te kunnen werken. Nadat wij de klemprofielen hebben gemonteerd tegen de muren wordt de verlichting geplaatst. Wij testen onze plafond altijd uitvoerig en nauwkeurig. Als de test is geslaagd wordt het plafond ongespannen in de klemprofielen. Wij recyclen ons materiaal voortdurend. Het overtollige materiaal wordt namelijk eraf gesneden en gaat weer terug naar de fabriek. Alles bij ons wordt hergebruikt Zo blijven wij een verantwoord bedrijf. Na de afwerkingen en de montage worden de spots geplaatst of uw eigen verlichting opgehangen. Wij zorgen ervoor dat u de ruimte weer kan gebruiken door goed schoon te maken. Vervolgens geven wij u graag nog tips op het gebied van onderhoud en uitleg over het gebruik van de verlichting. Onze werkwijze is effectief en efficiënt. Plameco Plafonds streeft naar een snelle levering. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle diensten die Plameco Plafonds aanbiedt.

Plameco Plafonds is een Nederlands bedrijf dat ook actief is in Europa. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een spanplafond? Wij verwijzen u graag door naar onze website. Op onze website vindt u onder andere onze producten. Daarnaast kunt u diverse projecten zien die wij hebben gerealiseerd. Zo kan u inspiratie opdoen. Wilt u graag een prijs indicatie van een spanplafond op maat? Neem dan contact met ons op. Plameco Plafonds is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u via onze website gemakkelijk een offerte aanmaken. Wilt u onze showroom bezoeken? In Breda staat onze hoofdvestiging, hier kunnen wij u verwelkomen met een lekker kopje koffie. Plameco Plafonds heeft ook enkele shop-in-shop locaties. Hier kunt u wel onze plafonds bekijken, maar niet terecht voor advies en informatie. Plameco Plafonds helpt u graag met uw nieuwe spanplafond!