Verlaagd plafond

Share This:

Verlaagd plafond

Stel u heeft een fijne woning met een mooie woonkamer maar toch mist u nog een gezellige, knusse sfeer. Een verlaagd plafond kan ervoor zorgen dat uw woonkamer, of andere ruimte, gezelliger en knusser wordt. Het is een relatief kleine ingreep aan uw woning die vaak veel effect heeft op de sfeer en de uitstraling van uw interieur. Bij Plameco Plafonds zorgen we er graag voor dat uw interieur er gezellig en goed verzorgd uitziet. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een verlaagd plafond van hoogwaardige kwaliteit.

Een verlaagd plafond van Plameco Plafonds

Een verlaagd plafond van Plameco Plafonds, daar heeft u nog vele jaren plezier van. Een plafond van Plameco Plafonds is gemaakt van een hoogwaardig soort kunststof, dat jaren mooi blijft. Een verlaagd plafond van Plameco Plafonds is verkrijgbaar in vele kleuren, designs en stijlen. Met een verlaagd plafond van Plameco Plafonds kunt u op een eenvoudige manier meer sfeer creëren in uw interieur. Ook als uw huidige plafond aan vervanging toe is en u graag een nieuw plafond wilt laten plaatsen kunt u een verlaagd plafond van Plameco overwegen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van een verlaagd plafond in een gesprek op locatie. We komen dan geheel vrijblijvend en kosteloos bij u thuis om u alles te vertellen over het plaatsen van een verlaagd plafond. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn uw wensen? En wat gaat een verlaagd plafond in uw woning kosten? Tijdens dit gesprek vertellen we u alles wat u wilt weten, en kunnen we u voorbeelden laten zien van bijvoorbeeld de verschillende stijlen plafonds die wij plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak, wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs!

Hoe gaan wij te werk?

Als we bij u thuis langskomen, meten we de locatie waar het verlaagde plafond geplaatst moet worden nauwkeurig op. Zo kunnen we u een passend prijsvoorstel doen. Gaat u akkoord, dan gaan we direct voor u aan de slag. We hebben alles dan al opgemeten, waardoor we uw nieuwe plafond snel kunnen plaatsen. Onze monteurs plaatsen uw plafond binnen één dag. Door middel van klemprofielen wordt het plafond, dat is gemaakt van een speciaal soort elastisch kunststof, onder het huidige plafond gespannen. De combinatie van de klemprofielen en het elastische kunststof zorgen voor een volkomen vlak en strak resultaat. Een plafond van Plameco Plafonds zorgt er zo altijd voor dat uw interieur er weer netjes en strak uitziet. Tijdens het installeren van uw nieuwe plafond kunt u grote meubels gewoon laten staan. Het oude plafond hoeft namelijk niet verwijderd te worden, waardoor er geen sprake is van stof of sloopafval. U heeft dankzij onze manier van werken zo min mogelijk overlast tijdens de installatie van uw nieuwe plafond. Na de installatie vertellen onze monteurs u hoe u het plafond het beste kunt onderhouden. Onze plafonds zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn gemakkelijk te reinigen. U monteurs kunnen u precies vertellen hoe u uw nieuwe verlaagde plafond zo lang mogelijk mooi kunt houden.

De mogelijkheden van een verlaagd plafond

Een verlaagd plafond biedt u volop mogelijkheden. Zo kunt u een verlaagd plafond van Plameco Plafonds zelfs helemaal afstemmen naar uw wensen en uw persoonlijke smaak. Heeft uw interieur een klassieke uitstraling? Dan is een plafond met ornamenten misschien wel iets voor u. Heeft u juist een heel modern interieur? Kies dan voor een strak, tijdloos plafond. We beseffen ons bij Plameco Plafonds heel goed dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Daarom vinden we het belangrijk dat u een ruime keuze heeft in opties als het gaat om bijvoorbeeld kleur, design en stijl. Dankzij de ruime keuze bij Plameco Plafonds kunt u altijd een plafond vinden dat naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur. Zo blijft uw interieur één geheel. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de vele opties die we u bieden? Wanneer we bij u langskomen geven we u op basis van uw interieur graag advies. We kunnen u precies vertellen welk type plafond er goed bij uw interieur zou passen.

Showroom

Bent u benieuwd hoe een verlaagd plafond van Plameco Plafonds er uit ziet? We nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom. U vindt onze showroom in Breda. U kunt ook voorbeelden van onze plafonds vinden in de shop-in-shops. Bent u op zoek naar persoonlijk advies, kom dan naar onze eigen showroom in Breda. Onze eigen medewerkers kunnen u het beste helpen als u meer wilt weten over onze plafonds. In onze showroom in Breda vindt u veel voorbeelden van de plafonds die wij plaatsen, zowel ‘normale’ plafonds als verlaagde plafonds. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en weet u precies wat u van een Plameco Plafond kunt verwachten. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld een verlaagd plafond ontmoeten we u graag in onze showroom. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn met een normaal of met een verlaagd plafond. We kunnen u de verschillen tussen deze twee plafonds laten zien en kunnen u laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleur, design en stijl. We ontmoeten u graag in onze showroom in Breda of in één van onze shop-in-shops. Meer informatie over onze verkooppunten, openingstijden en contactgegevens vindt u op onze website.

Weet u al waar u een nieuw verlaagd plafond wilt laten plaatsen? Wilt u graag sfeer toevoegen aan de keuken, of misschien toch aan de woonkamer? Een Plameco Plafond kan in iedere ruimte geplaatst worden, zowel in een binnen- als in een buitenruimte. Heeft u interesse in deze veelzijdige, sterke plafonds? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak, of kom zelf bij ons langs. Wij ontmoeten u graag in onze showroom of in onze shop-in-shops. We helpen u graag om uw woning gezellig en sfeervol te maken. We horen graag van u wat we bij Plameco Plafonds voor u kunnen betekenen!