Verlaagd plafond

Verlaagd plafond laten plaatsen

Op zoek naar een verlaagd plafond? Wilt u graag een nieuw plafond? En bent u daarom op zoek naar een verlaagd plafond? Dan bent u bij Plameco Plafonds aan het juiste adres. Met een Plameco Plafond heeft u in één dag al een nieuw plafond!

​Verlaagd plafond laten plaatsen

​Wilt u graag een nieuw verlaagd plafond, maar heeft u geen zin om het oude plafond eruit te slopen? Als u kiest voor een Plameco Plafond is slopen helemaal niet nodig. Een Plameco Plafond wordt namelijk gemaakt van sterke, elastische, hoogwaardig kunststof die over uw oude plafond wordt gespannen! U krijgt een volkomen vlak en blijvend strak verlaagd plafond. Het plaatsen van een nieuw plafond gebeurt in één werkdag. Met behulp van klemprofielen wordt het doek over uw oude plafond gespannen.

Hoe werkt het?

U kunt een bezoek brengen aan een van onze shop-in-shops of aan onze showroom in Breda. Daar kunt u de mogelijkheden en de verschillende uitvoeringen van Plameco Plafonds bekijken. Het is uiteraard ook mogelijk om een inleidend gesprek bij u thuis te doen. Wij nemen dan samen met u de mogelijkheden door en bekijken wat uw wensen zijn. U moet hierbij denken aan kleurstelling, afwerklijsten, plaats en type van de verlichting, bevestiging van de gordijnen en de mogelijkheden van het bedienen van uw verlichting.
​Daarnaast meten we alles nauwkeurig in, waarbij we rekening houden met de verwarmingsbuizen, schakelaars en eventuele struikelpunten. Op basis van uw wensen en de metingen, zullen we een vrijblijvende offerte opstellen. Het is uiteraard mogelijk om, na het opstellen van de offerte, aanpassingen door te voeren. Indien u akkoord bent met de offerte, zullen wij een opdracht maken en, in overleg met u, de montagedatum vaststellen.

Kosten verlaagd plafond

U vraagt zich misschien af wat de kosten voor een verlaagd plafond zijn. Het is lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. Ieder plafond en iedere situatie is namelijk anders. De prijs wordt ook bepaald door factoren zoals afmeting, kleur, glansgraad, afwerklijsten, verlichting en bevestiging van gordijnen. Daarom komen wij bij voorkeur bij u thuis langs, om de situatie ter plekke te kunnen bekijken en uw wensen te kunnen bespreken. Om toch een indicatie te krijgen van de kosten voor een ​verlaagd plafond, kunt u geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. U vult uw gegevens in en wij gaan aan de hand van uw gegevens een offerte opstellen.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over Plameco Plafonds of zijn er onduidelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze shop-in-shops of aan onze vestiging in Breda. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!