Verlaagd plafond

Verlaagd plafond laten plaatsen

Een verlaagd plafond biedt eindeloos veel mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld extra sfeer mee creeëren of ingebouwde verlichting aan uw plafond toevoegen. Een verlaagd plafond kan in alle ruimtes worden geplaatst. Denkt u er ook over om een verlaagd plafond te laten plaatsen? Schakel dan Plameco in. Plameco is gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige plafonds. Of u nu een nieuw plafond wilt laten plaatsen ter vervanging van uw huidige plafond of als u een verlaagd plafond wilt laten plaatsen, bij Plameco bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen snel, vakkundig en tegen een scherp tarief.

Een verlaagd plafond van Plameco

Bij Plameco hebben we veel ervaring met het plaatsen van Plafonds. We zetten graag onze ervaring en kennis in om ook bij u een strak plafond te plaatsen. Een verlaagd plafond kan een ruimte een enorme impuls geven. Een ruimte knapt vaak enorm op van een nieuw plafond. Het is een relatief kleine ingreep met een groots effect. Een plafond van Plameco is van hoogwaardige kwaliteit. Duurzaamheid van onze plafonds vinden we heel belangrijk. We willen dat u nog jaren van uw plafond kunt genieten. Daarom zijn onze plafonds onderhoudsvriendelijk. Onze plafonds vergen niet veel onderhoud. Dankzij het materiaal van het plafond is het plafond eenvoudig schoon te maken. Ook is een Plameco plafond vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend. Deze unieke eigenschappen dragen bij aan de lange levensduur van onze plafonds. Wanneer u kiest voor een verlaagd plafond van Plameco dan kiest u voor kwaliteit!

Het plaatsen van een verlaagd plafond

Hoe gaan we bij Plameco te werk bij het plaatsen van een nieuw verlaagd plafond? Allereerst maken we een afspraak met u en komen we bij u langs. We geven u dan alle informatie die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken uit ons aanbod plafonds. Ook bekijken we samen met u de ruimte waar het verlaagd plafond moet worden geplaatst. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de verwachte kosten. Ook kunnen we u zo advies op maat geven over een geschikt verlaagd plafond voor uw specifieke woonsituatie. Dit bezoek op locatie is altijd vrijblijvend en geheel kosteloos. Wanneer u meer wilt weten over een verlaagd plafond of als u wilt weten of een verlaagd plafond geschikt is voor uw woning kunt u altijd een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u langs. U kunt vervolgens rustig nadenken over de aanschaf van een nieuw plafond, u zit namelijk nergens aan vast!

Na ons bezoek op locatie ontvangt u van ons een concreet werkplan. Dit werkplan bevat alle informatie die u nodig heeft. Zo staat er precies in wat wij gaan doen om uw nieuwe plafond te plaatsen. Ook bevat het werkplan een offerte zodat u een duidelijk overzicht heeft van de verwachte kosten. Dankzij het werkplan bent u direct helemaal op de hoogte van ons plan van aanpak en weet u precies hoeveel u kwijt zult zijn aan uw nieuwe plafond. Wij geven u graag duidelijkheid. In het werkplan staan ook de afspraken die gemaakt heeft. Wij houden van duidelijke afspraken en zorgen er graag voor dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Wanneer we bij u langskomen om het verlaagd plafond te plaatsen, gaan wij als volgt te werk. We maken gebruik van klemprofielen waarmee we het plafond, dat is gemaakt van een speciaal soort elastisch kunststof, strakspannen. Het nieuwe plafond wordt onder uw huidige plafond geplaatst. Dit biedt u meerdere voordelen. Zo kan uw huidige plafond gewoon blijven zitten. Uw huidige plafond hoeft niet weg te worden gehaald om uw nieuwe plafond te kunnen plaatsen. Dit scheelt veel stof en rommel. Ook scheelt het veel tijd. Als we uw nieuwe plafond komen plaatsen dan kunt u uw grote meubels gewoon laten staan. Er zal namelijk weinig stof vrijkomen tijdens het plaatsen van uw nieuwe plafond. Door op deze manier te werk te gaan heeft u zo min mogelijk overlast. Het nieuwe plafond kan hierdoor bovendien heel snel worden geplaatst. Bij Plameco plaatsen we uw nieuwe plafond binnen één dag. Zo kunt u al de volgende dag genieten van een prachtig nieuw, strak plafond!

Bij Plameco plaatsen we plafonds in iedere ruimte, of het nu een buiten- of een binnenruimte is. Wij bieden voor elk soort ruimte een passend plafond. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een laag plafond plaatsen in vochtige ruimtes als badkamers. Het is maar net waar u een plafond wilt laten plaatsen. Wanneer we bij u langskomen geven we u graag advies. Wanneer we uw specifieke woonsituatie komen bekijken kunnen we u precies vertellen welk type plafond het meest geschikt is en het beste aansluit op uw wensen. Bij Plameco denken we graag met u mee!

Heeft u interesse in een verlaagd plafond van Plameco? U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Ook is het mogelijk om bij ons langs te komen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een verlaagd plafond. Ook op onze website kunt u meer informatie vinden over onze verschillende soorten plafonds of bijvoorbeeld over onze ingebouwde verlichting. Wilt u ook een verlaagd plafond laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak, dan komen we bij u langs. Voor u het weet heeft u straks een prachtig verlaagd plafond. In welke ruimte wilt u een nieuw plafond laten plaatsen? We horen graag van u hoe we u bij Plameco van dienst kunnen zijn!