Wat kost een spanplafond?

Share This:

Wat kost een spanplafond?

Misschien is uw huidige plafond wel aan vervanging toe omdat het bijvoorbeeld is verouderd. Een spanplafond is dan een slimme keuze. Bij Plameco Plafonds bent u aan het juiste adres voor een passend spanplafond. Wij bieden u een ruime keuze in kleuren, designs en stijlen zodat u altijd een spanplafond kunt vinden dat precies past bij uw interieur. Maar wat kost een spanplafond? De kosten van een spanplafond zijn sterk afhankelijk van de afmetingen van uw nieuwe plafond. We komen graag bij u langs om alles op te komen meten en u een passend prijsvoorstel te doen.

De voordelen van een spanplafond van Plameco Plafonds

Een spanplafond van Plameco Plafonds biedt u verschillende voordelen. Ten eerste is een Plameco Plafond gemaakt van een zeer sterk soort kunststof, dat jaren mooi blijft. Het materiaal is vochtbestendig en bacterie- alg- en schimmelwerend. Dit zorgt ervoor dat u lang van uw spanplafond zult kunnen genieten. Omdat het spanplafond van Plameco Plafonds zeer onderhoudsvriendelijk is, heeft u er bijna geen omkijken naar. Een Plameco Plafond is bovendien eenvoudig schoon te maken. Een ander belangrijk voordeel van een spanplafond van Plameco Plafonds is dat een spanplafond binnen één dag kan worden geplaatst. U heeft hierdoor zo min mogelijk overlast van de installatie van uw nieuwe plafond. Tijdens de installatie van uw nieuwe spanplafond kunt u grote meubels gewoon laten staan. Uw huidige plafond hoeft namelijk niet verwijderd te worden, omdat een spanplafond onder uw oude plafond wordt gespannen. Dit scheelt veel stof en sloopafval. Zo heeft u zo min mogelijk overlast van de installatie van uw nieuwe plafond en geniet u al na één dag van een prachtig strak, nieuw spanplafond van Plameco Plafonds!

Wat kost een spanplafond?

De kosten van een spanplafond zijn per spanplafond verschillend, omdat we altijd maatwerk leveren. Wat kost een spanplafond? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en om op basis van uw wensen tot een passend prijsvoorstel te komen. Ons bezoek aan u is volkomen kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is met een spanplafond van Plameco Plafonds en wat de kosten zijn van een spanplafond in uw specifieke woonsituatie. We meten alles nauwkeurig op, zodat we u precies kunnen vertellen wat uw nieuwe spanplafond zal gaan kosten. Zo weet u altijd precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten van uw nieuwe plafond zijn. Zo kunnen we u antwoord geven op de vraag: ‘wat kost een spanplafond?’.

Hoe wij te werk gaan bij het plaatsen van een spanplafond

U vraagt zich misschien af hoe een spanplafond binnen één dag kan worden geplaatst. Wij leggen het u graag uit. Tijdens ons bezoek aan u hebben we alles al nauwkeurig opgemeten. Zo weten we precies hoe we uw nieuwe spanplafond moeten plaatsen. Het spanplafond kan onder het oude plafond worden gespannen, waardoor uw oude plafond niet verwijderd hoeft te worden. Dit scheelt veel tijd, sloopafval en stof. Uw oude plafond kan met een spanplafond van Plameco Plafonds gewoon blijven zitten. Als we uw nieuwe spanplafond komen installeren dan spannen we het spanplafond, dat is gemaakt van een speciaal soort elastisch kunststof, door middel van klemprofielen onder uw huidige plafond. Deze klemprofielen zorgen in combinatie met het elastische plastic voor een een volkomen vlak en strak resultaat. Na het installeren van uw nieuwe plafond geven we u advies over de manier waarop u uw nieuwe plafond het beste kunt onderhouden zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

Een passend spanplafond

Een interieur is iets heel persoonlijks. Wat de één mooi vindt, spreekt een ander misschien helemaal niet aan. We bieden u bij Plameco Plafonds daarom volop mogelijkheden om spanplafond geheel naar uw eigen smaak en wensen samen te stellen. U heeft volop keuze uit kleuren, designs en stijlen. Heeft u bijvoorbeeld een modern interieur? Kies dan voor een strak en tijdloos spanplafond. Heeft u juist een klassiek interieur? Kies dan voor een spanplafond met ornamenten. Wanneer we bij u langskomen laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Ook op onze website vindt u veel voorbeelden van spanplafonds die wij eerder plaatsten. U krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen of een bijzonder idee? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om een eindresultaat te kunnen leveren waar u tevreden over bent.

Verlichting en sfeer

U kunt bij Plameco Plafonds niet alleen terecht voor een nieuw plafond, maar u kunt er ook uw plafond laten verlagen. We plaatsen dan een nieuw plafond dat lager is, onder uw huidige plafond. Dit is een uitkomst als u bijvoorbeeld meer sfeer wilt creëren in een ruimte, zoals bijvoorbeeld in een keuken. Zeker als uw keuken onderdeel uitmaakt van een grotere ruimte kan het soms een mooi effect geven als u een verlaagd plafond laat plaatsen in uw keuken. Zo helpen we u bij Plameco Plafonds om op een eenvoudige en snelle manier meer sfeer te creëren in uw woning. Wilt u graag weten hoe dit precies werkt? We leggen het u graag uit wanneer we bij u langskomen.

Het is ook mogelijk om verlichting in uw nieuwe plafond te laten inbouwen. Zo voegt u nog meer sfeer toe aan uw woning en wordt alles één geheel. De verlichting is zo op een slimme manier netjes weggewerkt. U heeft de keuze uit verschillende soorten verlichting, zodat u ook op het gebied van verlichting een keuze kunt maken die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Heeft u interesse in een spanplafond met ingebouwde verlichting? We laten u tijdens ons bezoek graag voorbeelden zien.

Meer weten?

Wat kost een spanplafond? Hoe wordt een spanplafond geplaatst? Hoe ziet een spanplafond er uit? Waar kan ik voorbeelden zien van een spanplafond? Als u een vraag heeft over Plameco Plafonds dan horen we dat graag van u, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken door ons te bellen of door ons een e-mail te sturen. U kunt ook langskomen in onze showroom in Breda of bij één van onze shop-in-shops. We ontmoeten u graag en geven u graag antwoord op de vraag: ‘wat kost een spanplafond?’.