Spanplafond binnen 1 dag? Hoe werkt het? Plameco Plafonds

Hoe werkt het?

Praktisch

Tijdens een inleidend gesprek bij u thuis of bij ons in één van onze locaties, nemen we de mogelijkheden door en bekijken we uw wensen. Dit gaat best ver, en daarmee bedoelen we de kleurstelling, afwerklijsten, plaats en type van de verlichting, bevestiging van de gordijnen en de mogelijkheden van het bedienen van uw verlichting. Wist u dat dat ook draadloos kan of automatisch via uw telefoon of tablet. Wat u wilt, kunnen wij voor u maken.

Ook meten we alles nauwkeurig in en kijken we waar verwarmingsbuizen lopen, waar uw schakelaars zitten of de eventuele struikelpunten die onze monteurs tegen zouden kunnen komen.

Daarna zal er een vrijblijvende offerte worden gemaakt, al dan niet compleet met (detail) tekeningen.

Na aanpassingen en/of uw akkoord zal er een opdracht worden gemaakt en, in overleg met u, de montagedatum worden vastgesteld.

Natuurlijk kunt u ook opdracht geven voor montage op een later tijdstip, dan zetten wij uw opdracht “op afroep”. Na een belletje van uw kant, plannen we de montage in.

Technisch

Naar maatvoering van onze adviseur, wordt het plafondmateriaal speciaal voor u op kleur en op maat gemaakt. Deze rollen worden samen met de door u uitgekozen verlichting in onze werkplaats voorbereid voor montage zodat de daadwerkelijke arbeid ter plekke minimaal is.

Na het monteren van de klemprofielen tegen de muren wordt de constructie voor de spots/verlichting  geplaatst en bedraadt. Na een laatste test wordt het plafond opgespannen in de klemprofielen. Het overtollige materiaal wordt eraf gesneden en gaat terug naar de fabriek voor recycling. Dit geldt overigens voor alle restmaterialen, alles wordt hergebruikt.

Na montage van de afwerklijsten worden de spots geplaatst of uw eigen verlichting opgehangen. Na alles opgeruimd en buiten het zaagsel opgeveegd te hebben, zijn wij klaar en kunt u uw ruimte weer gebruiken.

Dan krijgt u nog wat onderhoudstips en uitleg over de verlichting en gaan onze monteurs naar de werkplaats om de spullen te laden voor de volgende dag.