Kunststof plafond plaatsen binnen 1 dag | Plameco Plafonds

Kunststof plafond

Kunststof plafond nodig?

Bent u op zoek naar een nieuw kunststof plafond? En wilt u ook uw nieuwe plafond makkelijk onderhouden? Dan is een kunststof plafond voor u de uitkomst! Bij Plameco bieden wij u een kunststof plafond dat u helemaal naar uw eigen wens en smaak kunt samenstellen. Een kunststof plafond van Plameco biedt u volop mogelijkheden! Zo bieden wij u verschillende soorten kleuren aan, of wilt u liever een matte kleur of juist een glans op uw plafond? Wij hebben een breed assortiment.

Waarom een kunststof plafond?

Met een kunststof plafond van Plameco kunt u een bepaalde ruimte een unieke sfeer geven. U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal kleuren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe kunststof plafond te laten bedrukken. Een plafond kan bij ons bedrukt worden met een tekst of een foto. U kunt er ook voor kiezen om verlichting aan uw nieuwe plafond toe te voegen, bij ons is alles mogelijk. Wij vertellen u bij Plameco graag wat alle mogelijkheden zijn. Dit doen we graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bij ons is dat vrijblijvend en kosteloos. We komen dan bij u langs om alle mogelijkheden met u door te spreken. Hierdoor kunnen wij gelijk uw ruimte zien, en daardoor ook een goede en vrijblijvende offerte voor u opstellen. We komen graag bij u langs!

Een kunststof plafond van Plameco

Een kunststof plafond van Plameco is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Doordat het een kunststof plafond is, is het bovendien makkelijk schoon te houden. Het plafond wordt volgens een speciale techniek geplaatst. Met behulp van klemprofielen wordt het plafond volkomen vlak en glad gespannen. Uw oude plafond kan gewoon blijven zitten, waardoor er geen sprake is van veel vuil en stof. U heeft hierdoor dus minimale overlast.

Over Plameco Plafonds

Het zoeken naar een passende oplossing op het gebied van plafonds, verlichting en sierlijsten is een vak apart. Flexibiliteit is het toverwoord van deze tijd, iedereen en alles moet flexibel werken. Daar doen wij, van Plameco Plafonds, graag aan mee. Wij zijn aanwezig in onze showroom wanneer het u uitkomt. Ook komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvende prijsopgave wanneer het u uitkomt.  Wij nodigen u graag  uit voor een bezoek bij 1 van onze shop-in-shops of in onze showrooms in Giessen, Sliedrecht, Hardinxveld of in Breda.

Onze klanten zijn heel tevreden over ons. Op basis van 652 beoordelingen geven zij ons een 8,6.