Kunststof plafond plaatsen binnen 1 dag | Plameco Plafonds

Kunststof plafond

Kunststof plafond nodig?

Bent u op zoek naar een nieuw plafond voor uw badkamer, keuken of kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij zijn gespecialiseerd in spanplafonds. Het maken van een kunststof plafond, de daarbij horende verlichting en de eventuele sierlijsten is echt vakmanschap. Wij plaatsen uw plafond binnen één dag! Bij ons heeft u geen rommel. Wij spannen het spanplafond namelijk over uw oude plafond heen, waardoor u het oude plafond er niet uit hoeft te slopen. In de afgelopen jaren hebben wij diverse plafond projecten afgerond. Wilt u een kijkje nemen op onze website bij ons afgeronde projecten of wilt u een kijkje nemen in één van onze showrooms, zodat u kunt zien wat wij voor u kunnen betekenen? U vindt onze showroom in Nieuwendijk. Ook kunt u onze plafonds vinden in de shop-in-shop bij Diepeveen in Giessen.

Kunststof plafond bij Plameco Plafonds

Zoekt u een nieuw plafond die u makkelijk kan onderhouden? Dan is een kunststof plafond van Plameco Plafonds voor u de oplossing! Bij Plameco Plafonds bieden wij u een kunststof plafond aan die u naar eigen wens kunt samenstellen. Een kunststof plafond van Plameco Plafonds is zeer onderhoudsvriendelijk. Doordat de plafonds van kunststof zijn gemaakt, zijn de plafonds gemakkelijk schoon te maken én te houden. Daarnaast kunt u uw kunststof plafond in verschillende kleuren bij ons bestellen. Door gebruik te maken van onze kunststof plafonds kunt u een unieke sfeer geven aan een bepaalde ruimte. Heeft u vragen over onze plafonds? Wij geven altijd persoonlijk advies op maat tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Ook geschikt in uw ruimte?

De spanplafonds van Plameco Plafonds zijn voor iedere ruimte geschikt zoals uw sanitair en keuken. Bij Plameco Plafonds vindt u betaalbare verlaagde plafonds voor in iedere gewenste ruimte. Wij bieden u vele mogelijkheden met betrekking tot onze plafonds. Zo kunt u uw plafond in diverse maten bij ons bestellen. U heeft daarnaast ook een ruime keuze in diverse kleuren. Wilt u graag spotjes plaatsen in uw plafond? Of wilt u een foto of een tekst op uw plafond plaatsen? Dit is ook mogelijk bij Plameco Plafonds. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze projecten zoals te zien in onze beoordelingen. Heeft u interesse? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.