Nieuw plafond nodig? | Plameco Plafonds - uw plafondspecialist

Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

​Wilt u een nieuw plafond laten plaatsen? Dan is een plafond van Plameco echt iets voor u! Bij Plameco kunnen wij snel een prachtig nieuw plafond plaatsen zonder dat u dagenlang in de rommel zit. Een plafond van Plameco zorgt ervoor dat een ruimte een compleet nieuwe uitstraling krijgt en u minimale overlast van de plaatsing heeft. Wij bieden u een ruime keuze uit een groot aantal opties om uw nieuwe plafond volledig naar wens samen te stellen. Wij hebben een ruime keuze in kleuren en materialen.

Een nieuw plafond laten plaatsen

Als u een nieuw plafond laat plaatsen door Plameco dan hoeft u daar niet bang voor puin en rommel. Wij plaatsen namelijk uw nieuwe plafond binnen één dag. We kunnen uw plafond zo snel plaatsen omdat wij uw nieuwe plafond onder uw huidige, oude plafond plaatsen. Omdat uw oude plafond niet verwijderd hoeft te worden is er bijna geen sprake van vuil en stof. Hierdoor heeft u minimale overlast van het vervangen van uw plafond.

De mogelijkheden voor een nieuw plafond

Met een nieuw plafond van Plameco kunt u alle kanten op. Wij hebben een breed assortiment in kleuren en materialen. U kunt bij ons een uniek plafond laten samenstellen dat een echte blikvanger is in de ruimte.  Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een bijzonder plafond samen te laten stellen door uw plafond te laten bedrukken met een foto, een afbeelding of een tekst. Ook als u graag verlichting wilt laten inbouwen in uw plafond dan is dat bij ons mogelijk. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen we u graag meer over een nieuw plafond . We komen graag bij u langs om u persoonlijk advies te kunnen geven en om u een vrijblijvende offerte op maat te kunnen bieden. Zodat wij direct u ruimte kunnen zien, en zo een passende offerte te kunnen maken.

Betaalbare plafonds

Onze plafonds zijn ook zeer geschikt voor uw badkamer en keuken. Wij hebben betaalbare verlaagde plafonds.  Wij organiseren diverse plafondshows om de mogelijkheden van onze plafonds te demonstreren. Door het gehele land hebben we meerdere showrooms. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, Breda, Hardinxveld en Giessen.  Alles is mogelijk met onze plafonds, zo hebben wij ze in allerlei soorten en maten. Bij ons kan het allemaal Wij hebben een hoge klanttevredenheid, onze klanten waarderen ons met een 8,6 (op basis van 652 beoordelingen). Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie.