Nieuw plafond nodig? | Plameco Plafonds - uw plafondspecialist

Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

​Bent u op zoek naar een nieuw plafond? Binnen één werkdag realiseren wij uw nieuwe spanplafond op de door u gewenste locatie. Bij ons heeft u geen rommel bij een nieuw plafond, wij spannen het spanplafond namelijk over uw oude plafond heen, waardoor u het oude plafond er niet uit hoeft te slopen. Wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende maten en stijlen. In onze showroom geven wij u een inkijkje in onze aangeboden spanplafonds. Wij nodigen u graag uit om een kopje koffie bij ons te komen drinken. Wij vertellen u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Onze klanten waarderen ons met een 8,6 op basis 652 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Nieuw plafond bij Plameco Plafond

Wilt u een nieuw plafond laten bedrukken met een foto of een tekst? Of wilt u een hemel met lichtjes en spotjes? Het kan allemaal bij Plameco Plafonds. Wij bieden u verschillende soorten, maten en kleuren aan voor elk gewenst plafond. Voor een nieuw plafond bent u bij Plameco Plafonds aan het juiste adres. Wij geven u altijd persoonlijk advies op maat. Dit doen wij tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. Wij bieden u verschillende plafondshows aan om de mogelijkheden van onze plafonds te demonstreren. Door het gehele land hebben wij meerdere showrooms. U kunt ons vinden in Sliedrecht, Breda en Giessen. Wist u dat onze plafonds ook geschikt zijn voor uw keuken en sanitair?

Extra functies voor uw nieuw plafond

Een nieuw plafond van Plameco Plafonds biedt u verschillende voordelen. Zo monteren wij binnen één werkdag uw gewenste plafond en zijn onze kunststof plafonds gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast is het monteren van een spanplafond snel gedaan.  Het spannen van uw nieuwe plafond wordt door middel van klemmen onder uw huidige plafond gemonteerd. De plafonds van Plameco Plafonds zijn oerdegelijk en toch licht van gewicht. Wilt u graag een sierlijst op uw plafond? Ook dit is mogelijk bij Plameco Plafonds. Heeft u interesse in een nieuw plafond van Plameco Plafonds? Neemt u een kijkje op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over een kunststof plafond of wilt u graag spotjes in uw plafond? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. Wij komen graag bij u langs op locatie om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.