Nieuw plafond nodig? | Plameco Plafonds - uw plafondspecialist

Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

​Bent u op zoek naar een spanplafond? Binnen één werkdag realiseren wij uw spanplafond op de door u gewenste locatie. Bij ons heeft u geen rommel want wij spannen het plafond namelijk over uw oude plafond heen, waardoor u het oude plafond er niet uit hoeft te slopen. Wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende maten en stijlen. In onze showroom geven wij u een inkijkje in onze aangeboden spanplafonds. Wij nodigen u graag uit om een kopje koffie bij ons te komen drinken. Wij vertellen u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Nieuw plafond bedrukken?

Wilt u een plafond laten bedrukken met een foto of een tekst? Of wilt u een hemel met lichtjes en spotjes? Het kan allemaal bij Plameco Plafonds. Wij bieden u verschillende soorten, maten en kleuren aan voor iedere gewenste ruimte. Voor een spanplafond bent u bij Plameco Plafonds aan het juiste adres. Wij geven u altijd persoonlijk advies op maat. Dit doen wij tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. Door het gehele land hebben wij meerdere showrooms. U kunt ons vinden in Breda en Giessen. Wist u dat onze plafonds ook geschikt zijn voor uw keuken en sanitair?

Extra functies

Een Plameco Plafond biedt u verschillende voordelen. Zo monteren wij binnen één werkdag uw gewenste plafond en zijn onze kunststof plafonds gemakkelijk in onderhoud. Het spannen van uw nieuwe plafond wordt gedaan door middel van klemmen onder uw huidige plafond. De plafonds van Plameco Plafonds zijn oerdegelijk en toch licht van gewicht. Wilt u graag een sierlijst op uw plafond? Ook dit is mogelijk bij Plameco Plafonds. Neemt u een kijkje op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Afspraak

Heeft u vragen over een kunststof plafond of wilt u graag spotjes? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. U bent van harte welkom in één van onze showrooms  en wij komen natuurlijk ook graag bij u langs op locatie om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Tot slot kunt u hier eenvoudig onze brochure downloaden voor inspiratie.