Nieuw plafond

Nieuw plafond nodig?

​Wilt u een nieuw plafond laten plaatsen? En wilt u graag snel resultaat met minimale overlast? Dan is een plafond van Plameco iets voor u! Bij Plameco kunnen we snel een prachtig nieuw plafond plaatsen zonder dat u dagenlang in de rommel hoeft te zitten. Een plafond van Plameco zorgt ervoor dat een ruimte een compleet nieuwe uitstraling krijgt. U heeft bij Plameco de keuze uit een groot aantal opties om uw nieuwe plafond volledig naar wens samen te stellen. Bij Plameco bieden we u een prachtig nieuw plafond voor een zeer scherpe prijs!

Een nieuw plafond laten plaatsen

Als u een nieuw plafond laat plaatsen dan bent u misschien bang dat u in een langdurige verbouwing terecht komt met veel stof en vuil. Als u een nieuw plafond laat plaatsen door Plameco dan hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij plaatsen uw nieuwe plafond namelijk binnen één dag. We kunnen uw plafond zo snel plaatsen omdat wij uw nieuwe plafond onder uw huidige, oude plafond plaatsen. Door middel van speciale klemprofielen wordt uw nieuwe plafond volkomen vlak en strak gespannen en onder uw huidige plafond geplaatst. Omdat uw oude plafond niet verwijderd hoeft te worden is er bijna geen sprake van vuil en stof. Ook is een langdurige verbouwing hierdoor niet aan de orde. Als uw nieuwe plafond door ons geplaatst wordt dan kunt u grote meubels gewoon in de ruimte laten staan. Met een plafond van Plameco heeft u maximaal resultaat en minimale overlast!

De mogelijkheden voor een nieuw plafond

Met een nieuw plafond van Plameco kunt u alle kanten op. Wilt u een mooi strak plafond met een rustige uitstraling? Kies dan voor een rustige kleur. U heeft bij Plameco de keuze uit een groot aantal kleuren. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een bijzonder plafond samen te laten stellen door uw plafond te laten bedrukken met een foto, een afbeelding of een tekst. Zo kunt u een uniek plafond laten samenstellen dat een echte blikvanger is in de ruimte. Ook als u graag verlichting wilt laten inbouwen in uw plafond dan is dat bij Plameco mogelijk. Laat bijvoorbeeld spotjes inbouwen in uw plafond en creëer zo eenvoudig meer sfeer in een ruimte.

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen we u graag meer over een nieuw plafond van Plameco. We komen graag bij u langs om u persoonlijk advies te kunnen geven en om u een vrijblijvende offerte op maat te kunnen bieden!