Nieuwendijk | Plameco Plafonds

Nieuwendijk

Welkom in onze nieuwe showroom in Nieuwendijk!

Voor de bezichtiging van Plameco plafonds bent u in Nieuwendijk aan het juiste adres. Wij hebben in de showroom een volledige woning nagebootst met in iedere ruimte een eigen stijl plafond zodat u altijd een plafond kunt vinden wat perfect bij u past.

Zodra u binnenkomt voelt u de sfeer direct. U wordt welkom geheten door onze Katy vanachter haar balie. Onder het genot van een heerlijke bak koffie vertelt zij u iets meer over Plameco en vraagt zij u natuurlijk ook naar uw wensen. Vervolgens leidt ze u rond door de verschillende ruimten in de showroom, van een klassiek kantoor naar een moderne badkamer tot een stoere keuken! Hierbij legt zij u uiteraard alles uit over de verschillende stijlen en montage van onze plafonds. U zult zien dat er altijd een plafond is wat bij u en uw woonwensen past. Onderweg komen jullie ook nog verschillende mogelijkheden voor verlichting, verwarming, afwerking en nog meer extra’s tegen zodat alles op uw persoonlijke wensen kan worden afgestemd.

Zodra u zeker weet wat u wilt dan zorgt zij ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met onze adviseur bij u thuis om het plafond voor u in te meten en een passende offerte voor u te maken.

Openingstijden

Maandag           Gesloten
Dinsdag             10.00-16.00
Woensdag         10.00-16.00
Donderdag        10.00-16.00
Vrijdag               10.00-16.00
Zaterdag            10.00-16.00
Zondag              Gesloten

Adresgegevens

Plameco Plafonds
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
Tel 085-7605211
info@plamecoplafonds.nl