Plameco Plafond plaatsen? Binnen 1 dag uw spanplafond

Plameco Plafond

Plameco Plafond laten plaatsen?

Bent u opzoek naar een spanplafond? Dan bent u bij Plameco Plafond aan het goede adres! Het zoeken naar een passende oplossing voor uw plafond kan best lastig zijn. Plafonds, verlichting en sierlijsten is een vak apart. Wij nodigen u graag  uit voor een bezoek bij 1 van onze shop-in-shops of in onze showrooms in Giessen of in Breda.  Wij, van Plameco Plafond zijn flexibel. Dit is ook nodig omdat iedereen en alles in de tijd van nu, flexibel moet zijn. Maar wij doen er  graag aan mee. Wij zijn namelijk aanwezig in onze showroom wanneer dat bij u uitkomt. Ook zijn wij bereid om bij u thuis een vrijblijvende prijsopgave op te meten wanneer het u uitkomt.

Praktisch

Tijdens een inleidend gesprek bij u thuis of bij één van onze locaties van Plameco Plafond, nemen wij graag met u de mogelijkheden door en bekijken wij uw specifieke wensen. Wij kijken samen met u naar de volgende essentiële zaken en daarmee bedoelen wij de kleurstelling, afwerklijsten, plaats en type van de verlichting. Ook de bevestiging van de gordijnen en de mogelijkheden van het bedienen van uw verlichting nemen wij op. Wij meten alles nauwkeurig voor u in en kijken ook waar de verwarmingsbuizen lopen. Zo weten onze monteurs direct of er eventuele struikelpunten zijn. Daarna zal er een vrijblijvende offerte worden gemaakt, al dan niet compleet met (detail) tekeningen. Na uw akkoord zal er een opdracht worden gemaakt en, in overleg met u, de montagedatum worden vastgesteld. Natuurlijk kunt u ook opdracht geven voor montage op een later tijdstip.

Technisch

Nadat de maatvoering van onze adviseur is doorgegeven, wordt het plafondmateriaal speciaal voor u op kleur en op de juiste maat gemaakt. Deze rollen worden samen, met de door u uitgekozen verlichting, in onze werkplaats voorbereid.  Zo is de daadwerkelijke arbeid ter plekke minimaal. Zo kunnen wij in 1 dag uw spanplafond spannen. Na het monteren van de klemprofielen, wordt de constructie voor de spots en uw verlichting geplaatst en uiteraard bedraad. Na een laatste test wordt het plafond opgespannen in de klemprofielen. Het overtollige materiaal wordt eraf gesneden en gaat terug naar de fabriek voor recycling. Dit geldt overigens voor alle restmaterialen, alles wordt hergebruikt bij Plameco Plafond.

Na montage van de afwerklijsten worden de spots geplaatst of uw eigen verlichting opgehangen. Na alles opgeruimd en buiten het zaagsel opgeveegd te hebben, zijn wij klaar en kunt u uw ruimte weer gebruiken.

Bent u enthousiast geworden over onze spanplafonds? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  (indien u dit niet aanvinkt, kunt u ivm de privacywet geen gegevens achterlaten via onze site)

  *verplicht veld

  Interesse in:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha