Renovatie spanplafond nodig? Plameco Plafonds in 1 dag

Renovatie spanplafond

Renovatie spanplafond

Waarom renovatie spanplafond?

Heeft uw huidige spanplafond het begeven? Of is uw huidige spanplafond aangetast door bijvoorbeeld vocht of schimmel? En denkt u daarom aan een renovatie spanplafond? Laat Plameco u dan helpen. Renovatie spanplafond is een kostbare klus, waar veel tijd in gaat zitten. Waarom kiest u niet voor een nieuw plafond van Plameco? Door een Plameco plafond te laten plaatsen krijgt u een nieuw, strak plafond met een luxe uitstraling en is een renovatie spanplafond overbodig. Door het spannen van een sterke, elastische, hoogwaardige kunststof, dat gebeurt door middel van klemprofielen, krijgt u een volkomen vlak plafond. We plaatsen uw nieuwe plafond gewoon onder uw huidige plafond. Een ingrijpende verbouwing, waarbij u uw huidige plafond verwijderd, is dus niet nodig. Het plaatsen van een Plameco plafond gebeurt binnen één dag. Met een renovatie spanplafond duurt het langer voor u weer tegen een mooi plafond aan kunt kijken. Door te kiezen voor een nieuw Plameco spanplafond heeft u minimaal overlast maar maximaal resultaat!

Een Plameco spanplafond is oerdegelijk en licht van gewicht. Dat het degelijk is, maar toch niet zwaar komt door het materiaal: hoogwaardige kunststof. De kunststof die we bij Plameco voor de plafonds gebruiken is uitgebreid getest en uitstekend bestand tegen zowel droogte als vocht en tegen zowel warmte als kou. Het materiaal is daarnaast algen-, schimmel- en bacteriewerend. Hierdoor heeft u bijna geen onderhoud aan uw plafond en gaat uw nieuwe plafond weer jaren mee. Plameco spanplafonds voldoen aan alle normen en eisen.

Over Plameco Plafonds

Al sinds de jaren tachtig is Plameco actief in Nederland, België en Duitsland. Wij plaatsen plafonds in zowel woningen als zakelijke ruimtes. Het assortiment van Plameco is zeer uitgebreid en door continue innovatie komen daar steeds meer producten en mogelijkheden bij. Zo is het bij Plameco mogelijk om verlichting in te laten bouwen in uw spanplafond. Ook kunt u zelf de kleur van uw spanplafond bepalen en kunt u tegnwoordig zelfs een spanplafond laten plaatsen met een afbeelding of foto die u zelf uitkiest! Een Plameco spanplafond is niet zomaar een plafond. Wij leveren een kwaliteitsproduct dat helemaal naar eigen smaak en wensen samen te stellen is. Het is ons doel om het voor iedereen toegankelijk te maken om het wooncomfort te verhogen.

Kosten spanplafond

Als u een spanplafond wilt laten plaatsen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten daarvan zullen zijn. Onze plafonds zijn altijd maatwerk. De kosten voor een nieuw spanplafond zijn dan ook afhankelijk van wat uw wensen zijn, hoeveel plafonds er moeten worden geplaatst, hoe groot de ruimte is waar u een spanplafond wilt laten plaatsen en of u bijvoorbeeld ook verlichting in wilt laten bouwen. Als u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, laten wij u zo snel mogelijk weten wat uw nieuwe plafond gaat kosten. U kunt rekenen op een scherp aanbod, omdat de plafonds van Plameco de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Renovatie spanplafond

Tijd voor een renovatie spanplafond?

Als u een oud plafond heeft en dat graag wilt laten renoveren, dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u binnen 1 dag een prachtig nieuw plafond heeft dat nog jaren mee gaat. Wij plaatsen kunststof spanplafonds van hoogstaande kwaliteit die in elke ruimte van uw huis kunnen worden gemonteerd. Plameco spanplafonds zijn de ideale oplossing als u denkt over een renovatie spanplafond maar niet zit te wachten op een ingrijpende verbouwing!

Onze werkwijze

Bij Plameco gebruiken we alleen de beste materialen voor onze plafonds. Zo worden onze plafonds gemaakt van sterk en elastisch kunststof dat volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Door middel van speciaal gepatenteerde klemprofielen wordt het kunststof gespannen en krijgt u een volkomen vlak plafond. Het nieuwe kunststof plafond wordt op deze manier 5 centimeter onder uw huidige plafond gemonteerd. Het voordeel van deze werkwijze is dat uw oude plafond niet verwijderd hoeft te worden en dat een renovatie spanplafond die weken duurt niet nodig is.

Het kunststof dat wij gebruik is sterk maar tegelijkertijd toch heel licht van gewicht. Het biedt optimale afweer tegen warmte en kou en is uitstekend bestand tegen vocht. Daarnaast houdt het schimmel, alg en bacteriën tegen. Een plafond van Plameco laten plaatsen betekent kiezen voor een plafond dat zeer onderhoudsvriendelijk is en dat voldoet aan de vereiste richtlijnen en normen.

Wat kost een nieuw plafond?

De kosten van een nieuw plafond heeft u helemaal zelf in de hand. Het is namelijk sterk afhankelijk van de grootte van de ruimte waar het plafond in moet worden gemonteerd. Ook verdere aanpassingen, zoals ingebouwde spots, beïnvloeden de prijs. Om u een eerlijke en duidelijke prijsindicatie te kunnen geven, komen onze specialisten graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten die u kunt verwachten.

Er valt veel te kiezen bij Plameco. Wat dacht u van een spanplafond met ingebouwde dimbare spots waarmee u in een handomdraai de perfecte sfeer kunt creëeren? Of een verlaagd plafond om een ruimte wat knusser te maken? Vrijwel alles is bij ons mogelijk. U heeft de keuze uit een groot aantal kleuren, stijlen en designs. Welk plafond past bij u en uw interieur?

Over Plameco

Plameco is sinds de jaren ’80 een bekende naam in Nederland. Het bedrijf, dat ook in België en Duitsland te vinden is, heeft ondertussen al ruim 150 franchisenemers. Er zit dus altijd wel een Plameco vakbedrijf bij u in de buurt!