Spanplafond binnen 1 dag | Plameco Plafonds

Span plafond

span plafond Bent u bezig met een verbouwing en wilt u binnen één werkdag uw plafond vernieuwen? Door gebruik te maken van onze unieke span plafonds kunt u binnen één werkdag genieten van uw nieuwe verlaagde plafond. Bij Plameco Plafonds bespreken wij graag uw wensen zodat we samen met u kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw gewenste span plafond. Door gebruik te maken van onze unieke span plafonds maken wij geen rommel. Wij spannen uw nieuwe plafond over uw oude plafond heen en door gebruik te maken van speciale klemmen kunnen wij uw span plafond perfect recht trekken en hoeft u niet uw oude plafond af te breken en af te voeren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij bespreken graag met u uw wensen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of bij één van onze vestingen bekijken wij graag uw ruimte en uw wensen. Wij bieden u een ruime keuze in verschillende afmetingen, stijlen en kleuren. Zo kunt u ervoor kiezen om een moderne uitstraling te creëren of een klassieke uitstraling. Het is ook mogelijk om een fotoprint op uw plafond aan te brengen. Wilt u direct uw lichtplan aanpassen? Dit is ook zeker mogelijk! Wij geven u graag advies over een doordacht lichtplan door één van onze experts. Indien wij op locatie bij u afspreken zijn wij in de mogelijkheid om direct uw ruimte nauwkeurig in te meten. Wij kijken naar schakelaars, struikelpunten en verwarmingsbuizen. Door gebruik te maken van een verlaagd span plafond van Plameco Plafonds kunt u direct uw snoeren en kabels weg laten werken. Zo krijgt u een strak en prachtig nieuw plafond zonder rommel te maken!

Betaalbare span plafond van Plameco Plafonds

Door gebruik te maken van een span plafond van Plameco Plafonds bent u verzekerd van echt vakmanschap! In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten mogen realiseren. Op onze website bieden wij u een overzicht van onze prachtige span plafonds. U kunt onze span plafonds gebruiken in verschillende ruimtes. Zo kunt u onze span plafonds bevestigen in vochtige ruimtes, denkt u aan uw badkamer maar ook aan een zwembad. U krijgt geen vochtplekken op uw nieuwe plafond! Ook kunt u onze span plafonds gebruiken in uw toilet, keuken of woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!  Alles is mogelijk met onze plafonds. Wij bieden u een ruime keuze aan in verschillende soorten, maten en kleuren. U kunt ook uw span plafond laten bedrukken met een foto of tekst.

  (indien u dit niet aanvinkt, kunt u ivm de privacywet geen gegevens achterlaten via onze site)

  *verplicht veld

  Interesse in:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha