Span plafond

Een nieuw span plafond nodig?

​Is uw huidige plafond aan vervanging toe omdat het is verouderd? Of heeft u last van schimmelvorming op uw plafond en wilt u daarom een nieuw, strak plafond laten plaatsen? Kortom: bent u op zoek naar een span plafond? Het verwijderen van uw oude plafond en het plaatsen van een nieuw plafond kan een flinke verbouwing betekenen. Met het verwijderen van een oud plafond komt er vaak veel stof en vuil vrij, waardoor u vaak meerdere dagen met rommel in uw huis zit. Ziet u daarom op tegen het vervangen van uw plafond? Kies dan voor een span plafond van Plameco Plafonds!

​Met een span plafond van Plameco Plafonds kunt u op een hele makkelijke en voordelige manier een ruimte opknappen door een nieuw plafond te laten plaatsen. De plafonds van Plameco Plafonds zijn toe te passen in vrijwel iedere ruimte, zowel binnenshuis als buitenshuis. Krijgt u dan te maken met een verbouwing die langere tijd duurt? Wanneer u kiest voor een span plafond van Plameco Plafonds hoeft u niet bang te zijn voor het huis vol stof. Bij Plameco Plafonds werken we namelijk zo, dat u zo min mogelijk overlast heeft en maximaal resultaat!

Een span plafond van Plameco Plafonds

U vraagt zich af wat een Plameco Plafonds anders maakt? Bij Plameco Plafonds werken we met een geperfectioneerd montageconcept. We kunnen uw nieuwe span plafond hierdoor zeer snel plaatsen, waardoor er geen sprake is van een langdurige verbouwing. Hoe snel wij uw nieuwe plafond kunnen plaatsen? Bij Plameco Plafonds plaatsen we uw nieuwe span plafond binnen één dag! Zo kunt u heel snel genieten van een prachtig strak, nieuw plafond.

Dat we zo snel uw nieuwe span plafond kunnen plaatsen, is te danken aan de bijzondere eigenschappen van een Plameco Plafond. Onze plafonds worden namelijk gemaakt van een hoogwaardige kunststof, dat volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. De kunststof is elastisch, duurzaam en sterk. Doordat het materiaal van onze plafonds elastisch is, kan het plafond worden gespannen. U krijgt zo een volkomen vlak plafond. Het spannen van uw nieuwe span plafond doen wij door middel van speciale klemprofielen. Zo krijgt u een plafond dat volkomen vlak en ook blijvend strak is.

Het spannen van een plafond zorgt er voor dat uw nieuwe plafond onder uw huidige plafond geplaatst kan worden. Dit levert een belangrijk voordeel op. Uw huidige, oude plafond hoeft dan namelijk niet verwijderd te worden. Zo heeft u ook geen last van stof en vuil wanneer u een nieuw span plafond laat plaatsen. Een ingrijpende verbouwing waarbij uw oude plafond wordt verwijderd is dus niet nodig wanneer u kiest voor een span plafond van Plameco Plafonds! Zo heeft u zo min mogelijk overlast. Doordat er geen sprake is van stof en vuil kunnen grote meubels dan ook zonder problemen in de ruimte blijven staan. Zo maken we het u zo makkelijk mogelijk om uw ruimte op te knappen!

​De mogelijkheden van een span plafond van Plameco Plafonds

​Een plafond van Plameco Plafonds is niet zomaar een plafond. Het biedt u volop mogelijkheden! Een plafond heeft veel invloed op de uitstraling van een ruimte. Is een plafond verouderd, of is er sprake van schimmelvorming? Het zorgt er voor dat een ruimte er niet zo aantrekkelijk meer uitziet. Een nieuw plafond van Plameco Plafond heeft dan ook direct een groot effect op de uitstraling van uw woonkamer, badkamer of andere ruimte. Vrijwel alles is mogelijk bij Plameco Plafonds, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Heeft u een plafond nodig in een afwijkend formaat of een afwijkende vorm? Of bent u op zoek naar een plafond dat geschikt is voor een vochtige ruimte? Een span plafond van Plameco Plafonds is geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De plafonds van Plameco Plafonds kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Zo biedt Plameco Plafonds een passend plafond voor iedere ruimte!

​Een persoonlijke sfeer met een span plafond van Plameco Plafonds

Een span plafond van Plameco Plafonds is een slimme keuze. Het plafond kan snel worden geplaatst, is sterk en duurzaam en kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Daarnaast zorgen we er bij Plameco Plafonds graag voor dat uw nieuwe span plafond volledig aansluit bij uw wensen. Daarom bieden we u volop mogelijkheden en heeft u bij Plameco Plafonds de keuze uit een groot aantal kleuren, soorten en maten plafonds. Zo kunt u uw nieuwe span plafond naadloos laten aansluiten bij de sfeer en uitstraling van uw ruimte. Wilt u een ruimte bijzonder maken? Dan bieden we u bij Plameco Plafonds de mogelijkheid om uw nieuwe plafond te laten bedrukken met een foto of een tekst naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een foto van een bos om op uw plafond te laten drukken, voor een rustige en ontspannen sfeer in uw ruimte. Of kies voor een kleurrijke afbeelding voor een modere uitstraling. U kunt zo alle kanten op met een Plameco Plafond, of dat u nu kiest voor naturel of voor een bedrukt plafond. Wij leveren graag een plafond dat helemaal past bij uw smaak.

​Naast kleuren en prints is het ook mogelijk om te kiezen voor ingebouwde verlichting, waarmee u uw span plafond een luxe uitstraling geeft. Bij Plameco Plafonds helpen we u graag bij het samenstellen van uw nieuwe plafond en kunnen we u deskundig advies geven op het gebied van verlichting. Want hoeveel licht is er nodig voor uw ruimte? Wilt u het licht kunnen dimmen? En welke sfeer wilt u creëren? Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat!

Een nieuw span plafond laten plaatsen

​Heeft u interesse in een nieuw span plafond van Plameco Plafonds? Bezoek dan één van onze showrooms of laat u inspireren tijdens een plafondshow, die wij met regelmaat organiseren. U kunt er ook voor kiezen om ons uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek, waarbij we alle mogelijkheden van een Plameco Plafond met u bespreken. We komen dan graag geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Plameco Plafonds heeft veel tevreden klanten, die ons gemiddeld beoordelen met een 8,6. Wat kunnen wij voor u betekenen?