Span plafond binnen 1 dag | Plameco Plafonds | Nergens goedkoper!

Span plafond

Span plafond op maat

​Wilt u een nieuw span plafond laten plaatsen? Met minimale overlast en met een mooi, gewenst en snel resultaat? Dan is een plafond van Plameco echt iets voor u! Bij Plameco kunnen we snel een span plafond plaatsen zonder dat u dagenlang in de rommel hoeft te zitten. Een plafond van Plameco zorgt ervoor dat uw ruimte een compleet nieuwe uitstraling krijgt binnen één werkdag. Bij Plameco bieden we u een strak en nieuw plafond aan voor een zeer scherpe prijs! U heeft bij Plameco de keuze uit een groot aantal opties om uw nieuwe plafond volledig naar uw wens samen te stellen.

Een nieuw plafond laten plaatsen

Als u een nieuw span plafond laat plaatsen dan hoeft u niet bang te zijn dat u dagenlang in puin en vuil zit. Wij zorgen ervoor dat uw span plafond binnen één dag strak tegen uw plafond aan zit. Wij plaatsen uw nieuwe span plafond namelijk binnen één dag. We kunnen uw plafond zo snel plaatsen omdat wij uw nieuwe plafond onder uw huidige, oude plafond plaatsen. Door middel van speciale klemprofielen wordt uw nieuwe plafond volkomen vlak en strak gespannen en onder uw huidige plafond geplaatst. Met een span plafond van Plameco heeft u maximaal resultaat en minimale overlast! Dit is onze kracht!

De mogelijkheden voor een nieuw span plafond

Met een nieuw span plafond van Plameco kunt u verschillende kanten op. U heeft bij Plameco de keuze uit een groot aantal kleuren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een bijzonder plafond samen te laten stellen door uw plafond te laten bedrukken met een foto, een afbeelding of een tekst. Zo kunt u een uniek plafond laten samenstellen dat een echte blikvanger is voor uw ruimte. Ook als u graag verlichting wilt laten inbouwen in uw plafond, dan is dat bij Plameco zeer zeker mogelijk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bent u enthousiast geworden? En wilt u meer weten over onze spanplafonds? Dan kunt u bij ons, een vrijblijvend gesprek aanvragen. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij u graag meer over een plafond van Plameco. We komen graag bij u langs om u persoonlijk advies te kunnen geven. Wij kunnen u dan ook een vrijblijvende offerte op maat aanbieden. Een kennismakingsgesprek plannen wij het liefst bij u thuis of bij uw kantoorpand. Dit doen wij zodat wij gelijk de ruimte kunnen zien en opmeten voor de bepaalde prijs. In een vrijblijvend adviesgesprek willen wij met u bepalen hoe uw spanplafond eruit moet komen te zien. Bijvoorbeeld zodat wij samen kunnen besluiten welke materialen u wilt gebruiken.

(indien u dit niet aanvinkt, kunt u ivm de privacywet geen gegevens achterlaten via onze site)

*verplicht veld

Interesse in: