Spanplafond laten plaatsen? Uw spanplafond binnen 1 dag!

Spanplafond

Spanplafond bij Plameco Plafonds

U bent opzoek naar een spanplafond. Maar wat kost een spanplafond? De prijs voor een uniek spanplafond wordt bepaald door een aantal factoren waar dit vanaf hangt. Met name de afmeting bepaald de uiteindelijke prijs. Maar ook de kleur is een graadmeter. Wat wilt u qua kleur? Wij hebben verschillende kleuren maar ook de keuze in mat of glans.  Ook als u bijvoorbeeld een afwerklijst wilt monteren of eventueel zelfs verlichting erbij wilt, dan word de prijs uiteraard hoger. Dit alles is bespreekbaar, en samen met u kijken wij naar de juiste beslissingen bij de juiste ruimtes.

Vrijblijvend advies voor uw spanplafond

Bent u enthousiast geworden? En wilt u meer weten over onze spanplafonds? Dan kunt u bij ons, een vrijblijvend gesprek aanvragen. Wij bieden u een vrijblijvend advies gesprek op maat. Dit doen wij via een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek plannen wij het liefst bij u thuis of bij uw kantoorpand. Dit doen wij zodat wij gelijk de ruimte kunnen zien en opmeten voor de bepaalde prijs. In een vrijblijvend adviesgesprek willen wij met u bepalen hoe uw spanplafond eruit moet komen te zien. Bijvoorbeeld zodat wij samen kunnen besluiten welke materialen u wilt gebruiken.

Spanplafond in één werkdag

Spanplafond in één dag? Ja, wij plaatsen uw  spanplafond altijd binnen 1 werkdag! Dit maakt ons ook zo uniek. Wij spannen uw nieuwe spanplafond namelijk over uw oude plafond heen, waardoor u het oude plafond er niet uit hoeft te halen. Dit scheelt u uiteraard een hoop werk en veel rommel. Onze spanplafonds zijn ook zeer geschikt voor uw badkamer en bijvoorbeeld uw keuken. Wij hebben voor iedereen betaalbare verlaagde plafonds. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie, zodat u bij ons vrijblijvend kunt bespreken wat uw wensen zijn.

Over Plameco Plafonds

Wij, van Plameco Plafonds, organiseren diverse plafondshows om de mogelijkheden van onze plafonds te demonstreren. Door het gehele land hebben wij ook meerdere showrooms. Zo zitten wij in Breda, Sliedrecht, Hardinxveld en in Giessen gevestigd. Alles is mogelijk met onze plafonds. We hebben plafonds in alle soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ook het spanplafond laten bedrukken met een foto of een tekst. Ook kunnen wij een hemel met lichtjes en spotjes voor u maken. Wij hebben een hoge klanttevredenheid, onze klanten waarderen ons met een 8,6 (op basis van 652 beoordelingen). Wij nodigen u graag, vrijblijvend uit, om met ons contact op te nemen zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

(indien u dit niet aanvinkt, kunt u ivm de privacywet geen gegevens achterlaten via onze site)

*verplicht veld

Interesse in: