Verlaagd plafond plaatsen

Verlaagd plafond plaatsen binnen 1 dag

​Wilt u een verlaagd plafond plaatsen? Dan moet u bij Plameco Plafonds zijn. Plameco Plafonds plaatst uw verlaagde plafond in één dag en u heeft geen last van rommel. Het plafond wordt namelijk over uw oude plafond geplaatst!

​Verlaagd plafond plaatsen via Plameco Plafonds

Bent u zich aan het oriënteren op een ​verlaagd plafond plaatsen? Dan moet u zeker bij Plameco Plafonds langsgaan. Plameco Plafonds is gespecialiseerd in spanplafonds. Bij een spanplafond wordt het nieuwe plafond over het oude plafond heen geplaatst. Het plafond wordt gespannen, zodat u een volkomen vlak en blijvend strak plafond heeft. U kunt de mogelijkheden voor een spanplafond in onze showroom in Breda bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien en u meer te vertellen over de mogelijkheden van Plameco Plafonds. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van onze shop-in-shops. Op onze website vindt u een overzicht van onze shop-in-shops met adres en openingstijden.

​Kosten verlaagd plafond plaatsen

​Als u kiest voor een plafond van Plameco, kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig plafond. Daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Het is lastig te zeggen wat een spanplafond kost. Wij kunnen zeer betaalbaar uw verlaagd plafond plaatsen. De kosten hangen namelijk af van uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plafond bedrukt met een foto of tekst, maar u kunt ook kiezen voor een standaard kleur. Daarnaast heeft u de keus uit verschillende afwerklijsten, glansgraad, verlichting en bevestiging van gordijnen. Daarnaast speelt de situatie bij u thuis een rol in de prijs van het plafond. Hoeveel ruimte en hoeveel hoogte is er, woont u in een gemakkelijk bereikbaar huis of 15 hoog? Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken, de hoeveelheid werk te beoordelen en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we een prijsopgave maken. Het is uiteraard mogelijk om aanpassingen te doen naar aanleiding van de offerte. Als u akkoord bent met de offerte, plannen we met u de montagedatum.
​Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen. U kunt uw gegevens invullen en aan de hand daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Zo heeft u een indicatie van de kosten die gepaard gaan met een ​verlaagd plafond plaatsen.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over onze plafonds of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. U bent uiteraard ook welkom in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder met uw verlaagd plafond plaatsen.