Verlaagd plafond binnen 1 dag | Plameco Plafonds in 1 dag

Verlaagd plafond

Verlaagd plafond nodig?

Bent u opzoek naar een nieuw verlaagd plafond? Wilt u bijvoorbeeld meer sfeer creëren in een uw woonkamer? Met een verlaagd plafond van Plameco heeft u volop mogelijkheden om een ruimte een compleet nieuwe uitstraling te geven. Bij ons kunt u een plafond laten samenstellen zoals u het wilt. We bieden u een groot aantal opties voor een verlaagd plafond op maat. Bij Plameco kunnen wij een verlaagd plafond snel voor u plaatsen, en ook voor een scherpe prijs! Wij plaatsen uw nieuwe plafond binnen 1 werkdag.
Bij ons heeft u geen rommel, wij spannen het spanplafond namelijk over uw oude heen, waardoor u het oude plafond niet er uit hoeft te slopen. Onze plafonds zijn ook geschikt voor sanitair en keukens.

Een verlaagd plafond van Plameco

Als u kiest voor een verlaagd plafond van Plameco, dan heeft u veel voordelen. De voordelen aan een verlaagd plafond is dat u niet bang hoeft te zijn dat u in de rommel komt te zitten. We plaatsen uw nieuwe plafond binnen één dag. Wij kunnen uw nieuwe plafonds binnen 1 werkdag plaatsen omdat wij uw nieuwe plafond over uw huidige plafond heen spannen. Uw oude plafond hoeft dus niet verwijderd te worden. Binnen één dag plaatsen wij bij u een prachtig nieuw plafond. Met speciale klemprofielen wordt uw nieuwe plafond volledig strak en vlak getrokken, zo heeft u een snel resultaat met minimale overlast!

Persoonlijk advies op maat

Wij geven u persoonlijk advies op maat. Dit doen wij tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. Uw specifieke wensen zijn voor ons erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden, als klant bent. Hoge klanttevredenheid, onze klanten waarderen ons met een 8,6 (op basis van 652 beoordelingen).  In een vrijblijvend adviesgesprek willen wij met u bepalen hoe uw spanplafond eruit moet komen te zien. Wij geven altijd persoonlijk advies op maat, tijdens een gratis en vrijblijvend kennismaking. Wij organiseren diverse plafondshows om de mogelijkheden van onze plafonds te demonstreren. Door het gehele land hebben wij meerdere showrooms.
Alles is mogelijk met onze plafonds. We hebben plafonds in alle soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij uw spanplafond laten bedrukken met een foto of tekst. Of wilt u een hemel met lichtjes en spotjes? Het kan allemaal bij Plameco Plafonds.

Over Plameco Plafonds

Wij organiseren diverse plafondshows om de mogelijkheden van onze plafonds te demonstreren. Wij zitten in Breda, Sliedrecht, Hardinxveld en in Giessen. Door het hele land hebben wij ook meerdere showrooms. Alles is mogelijk met onze plafonds. Wij hebben plafonds in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij kunnen ook het spanplafond laten bedrukken met een foto of een tekst. Ook kunnen wij een hemel met lichtjes en spotjes voor u maken. Wij hebben een hoge klanttevredenheid, onze klanten waarderen ons met een 8,6 (op basis van 652 beoordelingen). Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.