Verlaagd plafond

Verlaagd plafond nodig?

Wilt u graag een nieuw verlaagd plafond? Wilt u meer sfeer creëren in een ruimte? Met een verlaagd plafond van Plameco heeft u volop mogelijkheden om een ruimte een compleet nieuwe uitstraling te geven. Bij Plameco kunt u een plafond laten samenstellen zoals u het wilt. We bieden u een groot aantal opties voor een verlaagd plafond op maat. Bij Plameco kunnen we een verlaagd plafond zeer snel plaatsen, voor een scherpe prijs!

Een verlaagd plafond van Plameco

Als u kiest voor een verlaagd plafond van Plameco dan hoeft u niet bang te zijn dat u in de rommel komt te zitten en dat er een langdurige verbouwing zal plaatsvinden. We plaatsen uw nieuwe plafond namelijk binnen één dag. We kunnen uw nieuwe plafond snel plaatsen omdat uw nieuwe verlaagd plafond over uw oude plafond wordt geplaatst. Uw oude plafond hoeft niet verwijderd te worden en kan gewoon blijven zitten. Een langdurige verbouwing met veel stof en rommel wordt hiermee voorkomen. Binnen één dag bieden wij u een prachtig nieuw plafond. Met speciale klemprofielen wordt uw nieuwe plafond volledig strak en vlak getrokken. Zo heeft u snel resultaat met minimale overlast!

De opties voor een verlaagd plafond

Als u kiest voor een verlaagd plafond van Plameco dan heeft u de keuze uit een groot aantal opties. Zo kunt u uw nieuwe plafond vorm laten geven zoals u het wilt. Wilt u graag dat uw plafond een specifieke kleur heeft? U heeft bij Plameco de keuze uit een groot aantal kleuren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw verlaagde plafond te laten bedrukken met een afbeelding, een tekst of een foto. Op die manier kunt u een bijzonder plafond creëren dat van elke ruimte iets bijzonders zal maken. Wilt u meer sfeer aan een ruimte toevoegen? Kies dan niet alleen voor een verlaagd plafond, maar ook voor ingebouwde verlichting in uw plafond. Met sfeervolle spotjes kunt u eenvoudig nog meer sfeer aan een ruimte toevoegen.

We komen graag bij u langs om alle mogelijkheden van een verlaagd plafond met u door te spreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. We geven u tijdens dit adviesgesprek persoonlijk advies over het laten plaatsen van een nieuw verlaagd plafond. Aan de hand van uw wensen stellen wij vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op. U weet hierdoor precies wat u aan kosten kunt verwachten en hoe uw nieuwe plafond eruit zal gaan zien. We komen graag bij u langs om u meer te vertellen over een verlaagd plafond van Plameco!