Wat is een Plameco Plafond? Uw spanplafond binnen 1 dag!

Wat is het?

Wat zijn Plameco Plafonds?

Plameco Plafonds zijn unieke plafonds: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische hoogwaardige kunststof. Het spannen gebeurt met behulp van klemprofielen, onder uw huidige plafond – dat dus gewoon kan blijven hangen. U heeft een nieuw plafond in slechts één dag!

Plameco Plafonds zijn oerdegelijk en toch licht van gewicht. Dit is te danken aan het materiaal: een hoogwaardige kunststof, die volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Het materiaal biedt optimale afweer tegen zowel droogte als vocht, warmte en kou. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Uiteraard voldoen Plameco Plafonds aan alle vereiste normen en eisen.

Alles netjes opgeruimd na montage binnen en buiten, correcte monteurs. Goed advies in de showroom en advies aan huis. Kortom een zeer tevreden klant.

De voordelen van onze plafonds:

  • Het plafond wordt, in de meeste gevallen, binnen 1 dag geplaatst.
  • Grote meubels kunnen in de ruimte blijven staan.
  • Een geperfectioneerd montageconcept beperkt overlast tot een minimum.
  • Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen.
  • Het verlichtingsplan kan individueel aangepast worden.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
  • Het Plameco Plafond is vochtbestendig en algen, schimmel en bacterie werend.

Onze mogelijkheden

Een Plameco Plafond kan overal gemonteerd worden, bij nieuwbouw en renovatie. Alle ruimtes zijn mogelijk.

Vochtige ruimten zoals badkamers of zwembaden.  Dus geen nare vlekken op Uw plafond. Een Plameco Plafond wordt vlak onder het oude plafond gemonteerd (ongeveer 5 cm), maar ook verlagen is mogelijk. Een heel groot voordeel is dat U het bestaande plafond gewoon kunt laten zitten. Dus geen hak- en breekwerk.

Plameco Plafonds zijn gemakkelijk aan te brengen en geven uw ruimte een luxe, elegante uitstraling. Plameco heeft een zeer ruim assortiment en blijft komen met innoverende producten. Stelt u zich eens voor: een plafond in elke kleur, of wat dacht u van plafonds met een afbeelding of foto die u zelf uitkiest?

PLAMECO-PLAFONDS is werkzaam in geheel Europa en is een Nederlands bedrijf. Plameco ontwerpt, fabriceert en assembleert alle producten als plafondmaterialen, sierlijsten en verlichting in eigen huis.

Mede daardoor kunnen wij al meer dan 30 jaar de beste kwaliteit garanderen.

Modern

Onder moderne interieurs verstaan we het in grote lijnen inrichten. Dus eigenlijk minimalisme. Steeds meer mensen die voor de tweede keer hun interieur gaan inrichten,kiezen voor de moderne stijl. Wij hebben daar b.v. laque plafonds, aluminium afwerklijsten en LED verlichting voor in het programma. Ook kunnen uw schilderijen en foto’s opgehangen worden met ons geïntegreerd schilderijophangsysteem.

Klassiek

Als men het heeft over klassiek, bedoelen we ook klassiek. Grote ornamenten, dikke sierlijsten op kleur en stijlvolle gordijnkoven met indirecte verlichting. Kortom u bent bij ons aan het goede adres als u een klassiek interieur wenst. Tevens kunt u de wanden voorzien van een onderhoudsvrije bespanning, wat ook weer bedrukt kan worden.

Tijdloos

Verreweg de meeste klanten antwoorden met “tijdloos” als we vragen naar hun stijl. Maar wat is een tijdloos interieur eigenlijk ? Moeilijke vraag waar slecht een duidelijk antwoord op te geven valt. Het beste is dit te omschrijven als modern en klassiek niet op uw interieur van toepassing is. Uiteraard hebben wij plafonds en verlichting die niet direct opvallen en daardoor geschikt zijn voor een tijdloos interieur.

Fotoplafond (print)

De naam zegt het al. Een foto op het plafond of wand gedrukt met hoogwaardige UV-bestendige inkt waardoor dit ook in de badkamer toegepast kan worden. Elke ruimte een eigen beleving, dat is mogelijk. Hebt u een foto waar u een goede herinnering aan heeft, wij drukken hem voor u op het plafond of de wand. Alles is mogelijk!

Verlichting

Licht heeft u nodig uit praktisch oogpunt, maar ook voor de sfeer is verlichting heel belangrijk. U kent vast wel de donkere avonden en regenachtige dagen waarbij het lijkt dat uw ruimte nog killer en kouder lijkt doordat u niet de goede verlichting heeft. U heeft bij ons recht op verlichtingsadvies van deskundigen die de hele week met licht bezig zijn. Een juist advies met de juiste hoeveelheid ( dimbare ) verlichting is wat u nodig heeft. Wilt u niet opstaan om het licht aan te doen of te dimmen ? Geen probleem met onze op afstand bedienbare dimmers. Luxe ? Inderdaad !

Sierlijsten

Uiteraard wordt de sfeer van een ruimte bepaald door de details. Randloze afwerking, strakke afwerklijsten in aluminium of rvs look, klassieke sierlijsten op kleur, indirecte verlichting tegen de wand, dimbare RGB LED strips achter een kooflijst. Kortom, als u het u het kunt verzinnen, kunnen wij het maken.

Montage

De montage is een vak apart, dat zult u ervaren als onze montagemensen bij u een plafond komen installeren. Overleg met u over de plaats van de spots, hanglampen en schilderijkoorden is voor hen de normaalste zaak van de wereld. Geen mensen die snel even een plafond erin “schoppen” maar mensen met geduld en liefde voor het vak. Zij zijn de belangrijkste mensen binnen ons bedrijf en werken met de mooiste bussen en modernste gereedschappen. Vaak zijn zij voor onze klanten de reden om nog een ruimte te laten voorzien van een Plameco Plafond.

Akoestiek

De huidige moderne smaak zorgt voor een holle klank in woonruimtes en die is echt niet prettig tijdens een verjaardag of een etentje met vrienden. Het aanpakken van de nagalm wordt opgelost door in de ruimte die tussen het bestaande plafond en het spanplafond zit, een geluidsabsorberend materiaal aan te brengen waardoor u uw ruimte niet meer herkent, zo stil.