Kosten spanplafond bereken? Wat kost een Plameco Plafond?

Wat kost het?

Wat kost een Plameco Plafond?

Goede vraag, iedereen die iets wil hebben zal geïnteresseerd zijn in de prijs. Past het in mijn budget of is dit voor mij financieel haalbaar? Een eenvoudige vraag waar geen eenvoudig antwoord op mogelijk is.

“Hoe komt dat dan?” hoor ik u bijna denken.

De prijs wordt bepaald door veel factoren waar de afmeting maar een deel van is. Kleur, mat of glans, afwerklijsten, verlichting, bevestiging van gordijnen en afwerkranden bij de trap of ventilatie/ airco zijn allemaal bepalend voor een prijs.

Maar ook de situatie ter plekke, hoeveel ruimte en hoeveel hoogte is er, woont u in een gemakkelijk bereikbaar huis of 15 hoog? Dat zijn factoren die elk mee de prijs zullen bepalen.

Ook uw wensen zijn voor ons belangrijk, hoe moet het eruit komen te zien en welke en hoeveel materialen gaan we waar gebruiken.

In een gesprek, wat bij voorkeur bij u thuis plaats vindt, bekijken we alle zaken die voor u belangrijk zijn, beoordelen we de hoeveelheid werk en kunnen we een prijsopgave maken.

Met onderstaande koffers zijn wij elke dag op pad om ter plaatse de juiste materialen uit te zoeken en zodoende te komen tot een aanbieding die binnen uw budget past en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

En het mooiste is nog, dat het geheel vrijblijvend is!

Goof van Rijswijk

Direct een offerte aanvragen?

  (indien u dit niet aanvinkt, kunt u ivm de privacywet geen gegevens achterlaten via onze site)

  *verplicht veld

  Interesse in:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha