kosten spanplafond | Plameco plafonds

Wat kost het?

Wat zijn de kosten van een Plameco spanplafond? Goede vraag waar geen eenvoudig antwoord op mogelijk is. De kosten van een spanplafond zijn niet standaard, daardoor is er geen vaste prijs per vierkante meter.

Hoe komt dat dan?” hoor ik u bijna denken. Dat komt doordat de prijs wordt bepaald door meerdere factoren;

Ruimte De afmeting is het eerste punt dat de prijs bepaalt. Natuurlijk kost een groter plafond meer materiaal maar het aantal hoeken in een ruimte is ook heel bepalend. Een groot rechthoekig plafond kan hierdoor goedkoper zijn dan een plafond voor een kleinere Z-vormige woonkamer.

Materiaal De mogelijkheden voor een spanplafond zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mat plafond of een hoogglans plafond. Gaat u voor een wit plafond of kiest u toch liever voor een spannendere kleur? Een plafond kan effen zijn of gemarmerd en zelfs een fotoplafond met iedere gekozen afbeelding is mogelijk.

Afwerking In de afwerking zijn bijna zoveel mogelijkheden als in het materiaal. U kunt kiezen voor een moderne strakke plint maar ook een klassieke sierlijst is mogelijk.

Situatie Wat ook meetelt in de prijs is de situatie ter plekke. Hoeveel ruimte en hoeveel hoogte is er? Woont u in een gemakkelijk te bereiken woning of woont u op zeshoog zonder lift?

Akoestiek Bij een Plameco spanplafond is het mogelijk dat er hoogwaardig akoestisch materiaal in het plafond komt waardoor de akoestiek in de ruimte heel erg verbeterd.

Verlichting Wij kunnen, in overleg met u, een volledig lichtplan samenstellen voor uw Plameco plafond. Hierbij kunt u denken aan hanglampen, inbouwspots, ledverlichting, daglicht, biodynamisch licht, lichtmodules, lichtplafonds en zelfs verlichting in verschillende kleuren.

Extra Natuurlijk zijn er ook extra opties mogelijk zoals bijvoorbeeld de bevestiging van gordijnen, afwerkranden bij de trap, luidsprekers en airco- en klimaatbeheersingssystemen.

U begrijpt dat dit zeer veel factoren zijn om een prijs te bepalen maar het belangrijkste voor ons zijn uw wensen. In een gesprek, dat bij voorkeur bij u thuis plaatsvindt, bekijken we alle zaken die voor u belangrijk zijn. Ook beoordelen we dan de hoeveelheid werk en kunnen we een prijsopgave maken.

Met onderstaande koffers zijn wij elke dag op pad om ter plaatse de juiste materialen uit te zoeken en zodoende te komen tot een aanbieding die binnen uw budget past en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

En het mooiste is nog, dat het geheel vrijblijvend is!

Goof van Rijswijk

Direct een offerte aanvragen?

  (indien u dit niet aanvinkt, kunt u ivm de privacywet geen gegevens achterlaten via onze site)

  *verplicht veld

  Interesse in:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha