Kennismaken met Plameco Plafonds? Nieuw plafond in 1 dag!

Wie zijn wij?

Mijn naam is Goof van Rijswijk en ben in 1991 mijn bedrijf gestart aanvankelijk in het leveren en monteren van systeemplafonds. Maar al vrij snel werd het mij duidelijk dat mijn hart niet lag in het werken in de bouw maar dat de particulier mij veel meer voldoening gaf.

Het zoeken naar een passende oplossing op het gebied van plafonds, verlichting en sierlijsten is een vak apart en daarom ben ik eind 1996 begonnen met het verkopen en plaatsen van spanplafonds van Plameco.

De eerste jaren heb ik de verkoop en montage gecombineerd en sinds 2009 monteer ik zelf bijna niet meer. Maar deze ervaring is van groot belang bij het adviseren van oplossingen voor mijn klanten. “Kan niet” bestaat niet en lastige plafonds zijn een uitdaging.

Flexibiliteit is het toverwoord van deze tijd, iedereen en alles moet flexibel werken en leven. Daar doen wij graag aan mee en daarom zijn wij aanwezig in de showroom wanneer het u uitkomt. Komen wij bij u aan huis voor een vrijblijvende prijsopgave wanneer het u schikt.

Ik nodig u uit voor een bezoek aan showroom in Nieuwendijk of de shop-in-shop in Giessen. Ik zet de koffie alvast klaar! Of nodigt u mij uit en kom ik graag bij u koffie drinken.

Met vriendelijke groeten,

Goof van Rijswijk

Goof van Rijswijk

Eigenaar

Ik ben uw aanspreekpunt voor de advisering van plafonds en verlichting. ik begeleid u in de showroom, tijdens uw aankoop en doe de aftersales. Ik woon in Wijk en Aalburg en ben bereikbaar op 06-539 538 40. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de planning, service en heb ik de dagelijkse leiding. Mijn directe mail is goof@plamecoplafonds.nl

Johan Oomen

Monteur

Ik ben in dienst sinds 2008 en was hiervoor werkzaam als timmerman. Heb ook ervaring in allerlei andere soorten plafonds. Door mijn doorzettingsvermogen klaar ik elke klus. Vooral de (draadloze) bediening van verlichting heeft mijn bijzondere voorkeur.

Marrie van der Ley

Monteur

Ik ben in dienst sinds 1993 en heb al duizenden plafonds geplaatst. Mijn taken bestaan uit het monteren van de plafonds samen met Johan en ben verantwoordelijk voor de service. U kunt mij bereiken op 06-53127749

Katy Vermeulen

Showroom Nieuwendijk

Ik woon zelf in Terheijden en ben 4 dagen per week te vinden in Nieuwendijk. Ik ben uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Ik werk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur. U kunt mij bereiken op 085-7605211 of katy@plamecoplafonds.nl

Jantine van Wiggen

Administratie

Ik ben in dienst sinds 2004. Mijn taken zijn de cliëntenadminstratie en debiteuren/ crediteuren. Mijn directe mail is jantine@plamecoplafonds.nl

Chantal van Leeuwen

Orderverwerking, facturatie en socials

Ik ben in dienst sinds 2022. Mijn taken zijn de facturatie, orderverwerking en onderhoud van de website en social media. Mijn directe mail is chantal@plamecoplafonds.nl